Femketje’s Favourites; Eyeshadow Palettes.

Ola lieve lezers!

Deze week in de Femketje’s Favourites ga ik jullie mijn top drie favoriete palettes laten zien. Ze zijn allemaal erg betaalbaar en volgens mij ook allemaal makkelijk te krijgen, vooral als je graag online shopt.

Als eerste mijn twee Sleek palettes (Curacao en Oh So Special): ze zijn super goed gepigmenteerd en kosten per stuk zo rond de 8 euro. Elk palette bevat 12 kleuren met verschillende finishes per kleur. Curacao is een lekker felgekleurd palette terwijl Oh So Special een meer natuurlijk getint palette is.

Als tweede ben ik helemaal weg van mijn twee 120 palettes (120 shimmer en de 120 V2): het 120 shimmer palette verklapt het al, het is een palette met alleen maar shimmer oogschaduws in veel verschillende tinten. Het 120 V2 palette is een mix van shimmer, metallic en matte finishes in de oogschaduws. Beide palettes zijn super gepigmenteerd maar vaak ook wel wat zacht qua structuur. Pas op voor fall out met deze palettes!

Als laatste ga ik toch echt voor de Catrice LE Big City Life palettes; Een LE van nog niet erg lang geleden maar nog steeds ben ik gek op de palettes. Mooie tinten en vooral ook mooie palettes zelf met afbeeldingen passend bij elke stad waar elk palette op gebaseerd is. Niet alle kleuren zijn even goed gepigmenteerd maar de kleuren zelf vind ik erg mooi bij elkaar passen en je kunt veel verschillende looks met 1 palette maken.

Wat zijn jullie favoriete palettes?

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Femketje’s Favourites; Eyeshadow Palettes.”

  1. Oh, mooie verzameling van favoriete palettes heb je :) Ik vind die palettes van Catrice ook wel mooi ja :)

  2. Het zijn stuk voor stuk mooie palettes! Mijn favorieten zijn toch wel mijn sleek palettes en mijn naked palette

  3. Mooie palettes! Ik heb ook het Catrice Berlin palette, inderdaad prachtig. En de Sleek en 120 palettes zien er ook erg goed uit. :)

  4. Mooie palettes heb je, ik vind de Catrice palette's wel fijn en ik heb ook een 88 matte palette die is ook best mooi, ik zou ook nog wel een paar van Sleek willen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//