Catrice Hidden World LE Eyeshadow Souffle 01 Wood You Follow Me?

Deze nieuwe LE ligt al een tijdje in de schappen maar nog steeds ben ik zo ontzettend blij dat ik deze soufflé heb meegenomen! Voor een prijs van €3,49 heb ik deze eyeshadow souffle met een inhoud van 4,9 gram gekocht. De souffle zelf is 18 maanden lang goed houdbaar mits je er met schone kwasten of vingers in gaat natuurlijk.

De tint zelf vind ik super mooi, een donkerbruine kleur met een hoop pretty shimmers en is makkelijk te blenden aangezien de structuur van de souffle erg zacht is. De souffle zelf is erg goed gepigmenteerd en blijft veel beter zitten dan dat ik had verwacht. Wel raad ik een aan primer of andere oogschaduwbase onder deze souffle te gebruiken, zeker als je van jezelf wat vettige oogleden hebt.

Deze eyeshadow souffle kan elke look net wat extra’s geven of juist super draagbaar maken wanneer je de kleur iets met een gewone oogschaduwkleur blend. Al met al, i’m hooked!

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Catrice Hidden World LE Eyeshadow Souffle 01 Wood You Follow Me?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//