Essence Colour & Go 75 + 79.

Het is alweer een maand of twee geleden toen ik deze twee lakjes kocht maar nog steeds ben ik er erg tevreden over en drag ik ze vaak. Beide lakjes bevatten 5ml lak voor een fijn prijsje van €1,29.

Als eerste 75 Gleam In Blue; een mooie ijsblauwe metallic achtige lak met hele fijne shimmers in is naar mijn mening echt het perfecte lakje voor in de winter. Het lakje dekt ontzettend goed en snel, binnen 1 laagje zit ‘ie al perfect plus; de lak droogt ook snel zonder sneldrogend middeltje zoals dry drops of een quick drying topcoat.

79 Viva La Green is een aparte groene, bijna jade achtige tint met een creamy finish. De lak heeft een mooie volle tint en ook deze dekt redelijk goed. Met zo’n 1 a 2 laagjes ziet het er netjes uit.

De lakjes zelf, tja, wat kan ik er over zeggen anders dan dat ik er gek op ben en ze echt voor elk budget betaalbaar zijn. De potjes hebben een schattige maar ook economisch verantwoorde grootte (want zeg nou zelf; met een grote nagellak stash maak je amper een flesje van 5ml op!) en de kwastjes lakken fijn.

Ik raad deze lakjes aan, zeker 79 Viva La Green want tinten zoals deze worden een hit in de komende lente!

x femketje
 

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Colour & Go 75 + 79.”

  1. Wat een mooie kleurtjes, vooral die viva la green. Die is echt gaaf! :)

  2. Mooie frisse kleurtjes! denk dat het ook erg leuk is om bijvoorbeeld met die groene nail-art te doen op die blauwe.

  3. Grappig ik heb de viva la green ook nog niet zo lang geleden gekocht. Ik vind hem super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//