Technic Electric Sleek Palette Knock-off (Bart Smit Koopje!).

Al een weekje heb ik dit super budget Sleek knock off palette in mijn bezit en hoe meer ik het gebruik hoe mooier, fijner en leuker ik het vind! Dit palette kostte me maar €2,95 bij Bart Smit (ja je leest het goed, Bart Smit, de speelgoedwinkel) en is een perfecte Sleek dupe, de vormgeving van het palette zelf in ieder geval.

Over de kleuren, denk aan pigmentatie, structuur e.d., heb ik ook helemaal niet te klagen. De pigmentatie is super en de structuur is lekker zacht en fijn om mee te werken. Soms is het wel een klein beetje brokkelig maar dat maakt de kleuren wel makkelijk blendbaar en ook zacht op de oogleden.

De kleuren zelf zijn ook precies evengroot als de kleuren in een echt Sleek palette maar hebben in dit palette allemaal een metallic achtige finish. Ook bevat het palette een grote spiegel en een dubbelzijdige sponsapplicator. Het enige minpuntje is dat er wel een beetje een kindermake-up geurtje aan hangt maar verder merk ik geen verschil in gebruik met andere make-up merken.

Er zitten verschillende tinten in die elk erg uniek zijn maar wel prachtig met elkaar samenwerken. Vooral de blauwe, mintgroene en paarse tinten vind ik prachtig! Ik ben zelf echt helemaal lyrisch over dit palette en voor de prijs hoef je het echt niet te laten staan.

x femketje

PS; naast de winactie die nu alweer twee weken online staat komt er vanmiddag nog een extra winactie tussendoor online! :D

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Technic Electric Sleek Palette Knock-off (Bart Smit Koopje!).”

  1. Wat een mooi palette en dat bij de Bart Smit haha. Ik kom daar nooit meer, maar denk dat ik er toch maar eens een kijkje ga nemen.

  2. Lol, bij de Bart Smit nog wel?? Wat grappig!! En wat een gave kleuren! =D Die wil ik ook hebben!!!

  3. Ik heb ze gelijk bekeken in de Bart Smit! Ze zien er prachtig uit, helaas moet ik me van me zelf in houden! Maar echt een super goeie tip!

    ik volg je nu op bloglovin, volg je me terug? hihi

  4. Ik heb het palette ook. De pigmentatie is inderdaad super. Er zijn nog een paarse-roze variant en een oranje-goude variant. Ik loop af en toe bij de Bart Smit binnen, maar ik kan ze toch niet vinden. Vind het een leuk budget merk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//