China Glaze Electropop Collection; Brights Part 2.

Al eerder schreef ik over de eerste drie lakjes uit deze super vrolijke en vooral zomerse collectie. Klik HIER voor dat reviewartikel! Vandaag is het de beurt aan de volgende drie lakjes, meteen ook de laatste drie uit het ‘brights’ pack, de meest felle tinten van de collectie dus.

Als eerste Gaga For Green; een licht grasgroen en super vrolijk kleurtje. Het lakje dekt in zo’n 3 laagjes, iets minder snel dan de rest van de lakjes uit deze collectie maar dat komt omdat deze lak een meer jelly-achtige substantie en finish heeft. Je moet dus iets meer moeite doen om deze kleur egaal dekkend op je nagels te krijgen.

Dan Wicked Style; een creamy felroze lakje die best snel dekt met 2 laagjes. Eigenlijk heb ik geen negatieve dingen te noemen over dit lakje, hij is gewoon mooi, girly, droogt snel en lakt fijn!

Als laatste uit het brights pack is Make Some Noise; dit lakje is net als Gaga For Green iets meer sheer door de jelly-achtige substantie en finish en dekt daarom ook met 2 a 3 laagjes. De kleur vind ik wel echt super, een felle koraalroze/rode tint die perfect is voor de zomer.

Al met al, ben je nog op zoek naar wat knallende zomerkleuren? Dan raad ik je deze collectie zeker aan!

femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “China Glaze Electropop Collection; Brights Part 2.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//