WINACTIE: Maak Kans Op €25 Shoptegoed Bij Cadeau.nl! (GESLOTEN/CLOSED)

Toen ik laatst een advertorial schreef over cadeau.nl kreeg ik er ook meteen een shoptegoed-bon bij van maar liefst €25 om zelf te houden of om weg te geven in een winactie. Bij deze dus een simpele winactie waarvoor je weinig hoeft te doen als een bedankje aan mijn lieve lezers!

Het enige wat je moet doen om kans te maken is:
– Volg femketje.nl via bloglovin en like dit artikel!

Natuurlijk zijn er ook weer extra winkansen te vergaren!:
– Volg mij op twitter en tweet het volgende bericht β€œRT en volg @femketje om ook kans te maken op €25 shoptegoed bij cadeau.nl! voor alle info:Β http://tinyurl.com/6rjhvtw ”
– Volg femketje.nl op Facebook.
– Abonneer je op mijn Youtube Kanaal.

Laat een comment achter en zorg er voor dat je een geldig emailadres invult in het daarvoor bestemde vakje. Ik ga namelijk na de winactie de winnaar via email contacteren en het zou zonde zijn als er iemand wint waarvan het emailadres niet klopt!

Laat ook, als je extra winkansen hebt gedaan, de linkjes of je gebruikersnamen (van bijvoorbeeld youtube, facebook of twitter) achter zodat ik weet hoeveel kansen elke deelnemer heeft. Ik zal een winnaar kiezen via random.org!

De winactie loopt vanaf 14 juli tot en met 28 juli. In de week na 28 juli zal ik een winnaar kiezen en contacteren.

Have fun and enjoy!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de andere winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “WINACTIE: Maak Kans Op €25 Shoptegoed Bij Cadeau.nl! (GESLOTEN/CLOSED)”

 1. Wat leuk dat je een winactie doet. Leukleukleuk! :) Ik was al geabboneerd op youtube (Gebruikersnaam = xnikkihe). De facebook link gaat bij mij naar youtube, dus die kan ik helaas niet liken. Ook volgde ik je al op bloglovin’ en heb ik het artikel geliked. XXX

 2. Dit is echt een super leuke winactie, ik zal graag deze cadeaubon willen gebruiken om een leuk, origineel cadeau voor mijn neef uit te kiezen. Hij is namelijk volgende maand jarig en ik wil hem graag iets origineels geven omdat hij mij zelf ook altijd hele leuke dingetjes geeft maar ik weet nooit iets voor hem :$

  Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel nu ook geliked. Ook heb ik je facebookpagina geliked en volg ik je op twitter (@LinseyCheng) En helaas heb ik geen youtube account, sorry!

  Liefs, Linsey

 3. Net even flink geneusd op cadeau.nl
  Wat een hoop leuke dingen hebben ze daar.

  Ik doe graag mee met deze actie, volg je op BL en heb het artikel geliked.

  Essie

 4. Wat een super leuke winactie! Ik zou gelijk iets uitzoeken voor mijn moeder, ik zie nu al allemaal leuke items in de webshop staan :D Ik doe heel graag mee! Ik volgde je al met Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked β™₯ Veder ben ik ook al geabonneerd op je Youtube kanaal onder de naam LoveYourLifec.
  Liefs, Charile

 5. Wauw super leuk! Ik doe graag mee :) Ik volg je al op bloglovin en heb je bericht geliked, ik volg je ook op twitter, heb getweet, facebook en youtube! (@artbyinora / Inge van den Broek / InoraPlaguerat).

  Succes iedereen :)

 6. Hey!

  Leuke winactie! Ik doe mee!

  Ik heb alles gedaan om te kunnen winnen (Facebook; Femke Vergeer) (Twitter @Femke_Vergeer) en Youtube (HappyFemke). Die site ziet er erg leuk uit dus ik ga er nog even rondsnuffelen!

  Groetjes, Je naamgenoot =D

 7. hoi

  ik volg je via bloglovin en heb het artikel gelikt.
  volg je via twitter @xxkusamberx en heb dat zinnetje getweet
  ook volg ik je op facebook de naam is me email die ik hier boven heb opgeven wegens privay zet ik heb niet hier neer.

  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//