Tag: Ben jij een echte beautyfreak?

Alweer een tijd geleden was ik getagged door Cindy van cupcakeandbeauty.tk met deze super leuke tag!
Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen?
Ik denk dat dat niet echt specifiek beautygerelateerd was maar het dagje ikea shoppen waar ik eindelijk een helmer kastje en nog wat aantal andere make-up opberg dingen gekocht had was toch wel 1 van de dingen waar ik voor heb moeten sparen…. Vooral omdat de benzine om er naar toe te rijden me al ruim €40 kostte vanuit Vlissingen. Qua make-up denk ik dat ik dan voor een bestelling moet gaan van boozyshop waarin ik een aantal sleek producten en palettes gekocht had, alsnog niet erg duur maar voor mij als student zijnde wel een grote uitgave!
 
Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom?
Ik denk dat ik een mascara zou zijn, kan in veel vormen voor komen, is soms lekker simpel maar kan veel betekenen voor anderen.
Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die 
fantastische oogschaduw?
Ik denk maar een stuk of 4 hoogstens. De rest vind het allemaal wel ‘okay’ of niet boeiend genoeg en houdt zich eerder met andere dingen bezig.
Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid?
Een aantal weken geleden toen ik dus mijn helmer kastje aan het inrichten was. Een aantal lakjes moesten nu toch echt afscheid nemen van de rest van mijn nagellakstash!
Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Eigenlijk vroeg en laat tegelijk. Toen ik jong was speelde ik altijd al met palettes van mijn moeder en was ik er altijd wel mee bezig (op en met iedereen wat voor sommige mannelijke figuren wat minder leuk was XD), maar ik begon pas een beetje oogpotlood te dragen vanaf mijn 15e/16e en later ook meer andere producten i.v.m. shoots en later ook shows die ik toen deed. Ik draag nu nogsteeds eigenlijk nooit veel make-up afgezien van het modellenwerk dat ik doe. Als je me tegenkomt op straat zal ik hoogstens wat mascara en wat lipbalm of lipstick dragen ^^ Nagellak daarentegen was ik al erg vroeg bij, rond een jaar of 4 begon ik het fantastisch te vinden (ookal beet ik nogsteeds op mijn nagels tot precies mijn 14e verjaardag, en moet je mijn nagels nu zien!) en is nu nog steeds mijn grootste verslaving.
Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een 
eerlijk antwoord?
Ik denk het niet, ik probeer het wel maar ik kan serieus geen concrete cijfers geven…. (schaamteloos antwoord!)
Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?
Ik denk 1 keer in de week of 1 keer in de 2 weken, vaak ook gewoon om te kijken of er niet een lekkere aanbieding is van bijvoorbeeld een fijne lipstick of douchegel.
Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?
Een uurtje of 3 sowieso, het is meer als ik bijvoorbeeld vakantie heb of niet hoef te werken. Ook wordt het meer als ik bezig ben met shoots en het bewerken daar van.
Wat is je favoriete make-up item?
Ik denk toch wel mijn rimmel mascara’s (sexy curves en glam’eyes) en koraalkleurige en nude lipsticks.. sorry ik kan er niet zomaar 1tje kiezen!
Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op?
Op dit moment is mijn wishlist al ver vervuld, alleen nog een stuk of 25 dingen die te krijgen zijn bij boozyshop staan er op (denk aan NYX, sleek, sugerpill en lime crime producten).. Als je me deze vraag over een maand stelt weet ik zeker dat mijn wishlist alweer stukken langer zal zijn!
En dat waren alle vragen alweer. Ik zou nu eigenlijk weer een aantal andere bloggers moeten taggen maar volgens mij heeft iedereen deze nu wel al gedaan. Neem de tag gerust over als je deze alsnog wilt doen!
Alle foto’s in dit artikel zijn by femketje©, check mijn deviantArt of ModelMayhem voor meer!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Tag: Ben jij een echte beautyfreak?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//