Femketje’s Favourites; Ringen.

Deze week gaat de Femketje’s Favourites over mijn top 3 favoriete statement ringen.
1.       Mijn grote roze verlovingsring; hij is gewoon zo groot en roze met een leuk verhaal achter dat deze niet uit deze top 3 mocht ontbreken. Natuurlijk is dit niet de officiele verlovingsring, maar dit is de budgetproof versie voor nu.
2.       Blauwe lapis lazuli ring en een zwarte steen ring; beide zijn hetzelfde alleen met verschillende stenen. De naam van de zwarte steen kan ik me zo snel niet meer herinneren maar ze zijn beide gewoon echt prachtig en makkelijk bij bijna elke outfit te combineren.

3.       Uilen ring; deze ring vond ik echt zo cute en aan de andere kant ook wel weer stoer. Gotta love those owls!
Wat zijn jullie favoriete statement ringen of hebben jullie meer andere stratement pieces?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Femketje’s Favourites; Ringen.”

  1. Ik heb er een paar dagen geleden nog en artikel over geschreven op mijn blog, grappig! Dus als je wilt weten moe tje daar maar even kijken, hahah :P

  2. Het lijkt mij een beetje op Onix, die zwarte ring? Ik vind die Lapis Lazuli ring ook héél erg mooi. Ik houd van ringen met zo'n stenen.

  3. Ik heb ook veel ringen. Can't live without.

    Love your uilenring, en die zwarte en blauwe steenringen (;p) zijn ook mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//