Essence Colour & Go; 08 Ultimate Pink + 26 Breakthrough.


In dit artikel neem ik weer 2 colour & go lakjes van Essence samen en dit keer gaat het over 08 Ultimate Pink en 26 Breakthrough.

 

Als eerste zijn beide lakjes gewoon erg fijn en heb ik eigenlijk niets dan lof over deze lakjes te melden. Ze hebben een klein maar fijn formaat met zo’n 5ml lak per potje, een leuke passende verpakking en dop per lakje en een mooi prijsje van maar €1,29 per stuk. Ook de kwastjes vind ik erg fijn ondanks dat deze toc h ietwat klein zijn.
08 Ultimate Pink is 1 van mijn favoriete fel roze lakjes die naast het feit dat deze binnen 1 laag dekt, ook nog eens super snel droogt.
26 Breakthrough is een mooie volle creamy paarse tint en ook deze dekt aardig goed, je hebt zo’n 1 tot 2 laagjes nodig en ook de droogtijd is kort. Deze lak is mooi in combinatie met #43 Where’s The Party?.
Zeker weten 2 erg mooie lakjes voor fijne prijsjes!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Essence Colour & Go; 08 Ultimate Pink + 26 Breakthrough.”

  1. Wauw! Ik vind het paarse lakjes heel erg mooi. Hij kan opzich ook wel in de winter :] De volgende keer dat ik de kruidvat binnen stap neem ik eens een kijkje!

  2. @Vera heel toevallig heb ik dat vorige week gedaan met nog een extra kleurtje er bij :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//