Swisscode Pure: Hyaluron.

Er zat laatst in mijn John Beerens Lover perspakket een apart maar erg fancy uitzient flesje. Het was de Swisscode Pure Hyaluron. Ik heb nooit eerder van het merk Swisscode gehoord maar had wel al eens in reclames op tv het woord hyaluron voorbij horen komen, maar wist totaal niet wat het precies was. Deze Swisscode Pure Hyaluron is een hydragel die vocht in de huid vasthoud en die daardoor rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar zou moeten maken. Het geeft je huid een frisse en jongere uitstraling en beschermd je huid terwijl het goed moisturized. Heel wat belofte dus en daarnaast zou het ook voor alle huidtypes geschikt zijn, ik was benieuwd!

DSC_3867 copy Gelukkig heb ik met mijn 22 going on 23 jaar nog niet echt last van rimpels, maar merk wel dat ik wat fijnere lijntjesย  begin te krijgen op mijn voorhoofd. Niet dat ik zoโ€™n anti-rimpel-freak ben en โ€˜m meteen tript, het hoort bij het ouder worden vind ik! En ik zal er ook echt niet minder door slapen. Toch was ik erg benieuwd wat deze hydragel voor mijn huid kon doen en heb het een aantal weken elke dag gebruikt. Je hebt per keer maar een klein beetje nodig en dat vind ik wel fijn, ook trekt het snel in en is het geurloos. Daarnaast bevat het geen alcohol want dat zou je huid juist alleen maar meer uitdrogen. Zelf heb ik niet echt gemerkt dat mijn fijne lijntjes minder werden, maar ook zeker niet erger. Wel merkte ik dat na gebruik mijn huid er glowy uit zag en niet meer zo droog op plekken waar ik snel droog word *wangen, kaaklijn e.d.). hij moisturized dus zeker wel snel en goed.

DSC_3870 copy

Ik was eerst bang dat ik er breakouts door zou krijgen omdat ik met mijn gemengde huid daar met moisturizers toch best snel last van heb, maar gelukkig was dat bij deze niet het geval. Ik denk dat dit een product is wat voor de wat oudere huid beter geschikt is en daarbij ook meer verschil te zien zou zijn. Ik ben nog maar een jonkie dus ik gebruik het nu af en toe als ik een moisturizing boost kan gebruiken, en niet echt specifiek om rimpeltjes of fijne lijntjes tegen te gaan.

Deze Swisscode Pure Hyaluron bevat 15ml per flacon en kost bij de beautywebshop JohnBeerens.com โ‚ฌ65. Ook is er nog een grotere flacon van 30ml te kopen voor een prijs van โ‚ฌ120. Niet echt budget te noemen dus maar wel erg effectief als moisturizer!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Swisscode Pure: Hyaluron.”

  1. Als ik ooit last krijg van rimpeltjes of beginnende lijntjes ga ik misschien wel beginnen aan zo’n prijzig product, maar voorlopig vind ik het nog te duur, haha!

  2. Inderdaad niet heel budget, maar misschien heb ik het er later (als ik helemaal verrimpeld ben ;P) wel voor over!

  3. Dit lijkt me een fijn product, alleen jammer dat de prijs dan weer zo hoog is =( Niet leuk als je 24 bent en nog steeds een acne, puberachtige huid hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//