Catrice Absolute Nude Palette.

Een tijdje terug won ik dit palette in een winactie en oh my doodles wat was ik blij! Niet alleen omdat ik het palette had gewonnen maar ook omdat ik er eentje had waarvan de pans niet loslieten en de oogschaduws niet zomaar kapot konden vallen op de grond zodra je het doosje open doet. Ik geloof dat dit paletje in de winkel zo tussen de €4,50en €5 kost en vind hem dat zeker waard.

DSC_4122 copy DSC_4124 copy Het paletje bevat 6 shimmery bruine nude tinten. En daarmee heb ik al meteen het enige minpunt behandeld: het paletje bevat geen matte tinten. Nu vind ik dat niet zo erg aangezien ik laatst het 88 warm palette besteld had waarin veel matte, shimmery en metallic draagbare oogschaduws zitten, maar mocht je niet van een compleet shimmery look houden, dan zou ik je aanraden nog een matte mono oogschaduw voor extra er bij te zoeken.

DSC_4125 copy

De kleuren zijn aardig goed gepigmenteerd, lekker zacht van structuur en daardoor ook fijn in elkaar te blenden. Ik kan niet anders dan positief zijn over dit paletje, zeker omdat ik de laatste tijd steeds meer into natuurlijke en nude achtige looks ben. De felle kleuren vind ik ook nogsteeds super, maar voor door de weeks is een mooie draagbare look toch ook wel een must! Het paletje heeft een mooi formaat pans waar je makkelijk *ook met wat grotere kwasten* in kunt.

Al met al, me likey!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Catrice Absolute Nude Palette.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//