Nieuwtje! Essence Be Loud! LE.

essence be loud le femketjeNLVanaf half september tot en met oktober ligt er weer een nieuwe Essence collectie in de schappen. Dit keer vind ik het wel een erg aparte maar best leuke collectie, lekker kek voor het najaar!

Zoals altijd zijn er weer wat lakjes ontworpen (€1,89 per stuk) maar dit keer ook een speciale limited special effect glitter topper (€1,89) waar ik wel benieuwd naar ben. De blushes zijn met een kek legerprintje in twee kleuren te krijgen (€3,39 per stuk), en ook zitten er in deze LE twee sheer jumbo lip pencils (€2,59 per stuk). Ook ben ik toch wel nieuwsgierig naar de drie duo oogschaduws (€2,39 per stuk) en de jumbo eyepencil (€2,59). Voor de nail art lovers onder ons die niet via ebay kunnen of mogen bestellen, zit er ook een handige nail art tool bij (€2,99). Als laatste nog een cute toilettasje waar je je limited edition goodies in kwijt kunt (€2,99).

Ik ga sowieso voor de blushes kijken en misschien ook voor de glitter topper. Ga jij ook voor iets kijken of laat je de collectie aan je voorbij gaan?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Nieuwtje! Essence Be Loud! LE.”

  1. ik vind bijna alles leuk! Ik wil het glitterlakje, de dottingtool, de jumbo pencils en de roze blush ;) dat patroontje is zo gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//