So…? Superstar geschenksetje.

Alweer een hele tijd geleden had ik een geschenksetje gekocht bij Kruidvat voor nog geen €4,00 met daarin een klein flesje parfum, een bodylotion en een klein paletje lipgloss.
 Erg cute vond ik ze en nam er meteen twee mee, ook 1 voor sinterklaas/kerst om aan m’n moeder te geven.

Het luchtje is redelijk zwaar maar wel lekker in deze koude winterse dagen. Als ik kijk naar de prijs-kwaliteitverhouding is het erg goed, de geur vervaagd niet snel maar na een lange dag kun je wel weer wat opsprayen. Het flesje zelf is simpel maar ligt wel lekker in de hand.

De bodylotion, mja, ik ben zelf niet echt een bodylotion fan maar deze kan er mee door. Er zit niet erg veel in (50ml) maar dat is gezien de geur wel genoeg. De geur komt ver overeen met de geur van het luchtje en is sterker aanwezig maar blijft echter minder lang hangen. Wel brengt de lotion fijn aan, de substantie is niet erg dik, eerder de waterige kant op maar dit brengt wel weer erg verfrissend aan.
Het lipgloss paletje vind ik wel weer erg fijn en deze bevat 3 verschillende kleurtjes. De gloss is redelijk zacht en is dus makkelijk en snel aan te brengen met je vinger (of met het bijgevoegde kwastje). Het is daarentegen niet erg gepigmenteerd en komt daardoor op mij meer over als een fijne lipbalm dan een echte gloss.

Al met al, zeker gezien de prijs, is dit een fijn geschenksetje!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “So…? Superstar geschenksetje.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//