Femketje’s Favourites: Eyeliners.

Mijn favoriete eyeliners zijn niet alleen liquid of potlood liners maar ik heb het gespitst op de verschillende soorten liners en welke ik daarin het fijnst vind werken.
1.       Pencil liners.
Ik heb een hele hoop verschillende kleuren, merken etc. En ik moet toch echt zeggen dat ik potloodjes nog steeds het fijnst vind werken. Foutjes kun je snel wegwerken en ook zijn ze erg handig om een smokey eye mee te maken.
2.       Liquid liners.
Ook erg handig maar meer voor een winged cat eye bijvoorbeeld of als je een erg dun lijntje wilt.
3.       Gel liners.
Deze zijn er in alle soorten en maten en de meeste die ik heb zijn niet specifiek liners maar mousse eyeshadows. Desalniettemin werken deze PERFECT als liner!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Femketje’s Favourites: Eyeliners.”

  1. Ik gebruik het meeste liquid eyeliners, omdat de meeste oogpotloden gewoonweg niet bij mij blijven zitten :( Al blijven ze onder mijn oog wel zitten.

  2. Ik gebruik niet zo vaak eyeliner maar vind het ook wel eens mooi om eens een lijntje te maken. Dit doe ik met een zwart/bruin eyeliner van GOSH. Ik kan alleen niet zo goed tegen liquidliners maar vind het zelf wel het mooiste.

  3. Kun je een keer review over deze mousse oogschaduws van de Hema schrijven? (voor zover je dit nog niet gedaan hebt). Ik stond er gisteren in de winkel naar te kijken en vond ze geweldig mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//