Catrice mono eyeshadow: 320 Dalai Drama.

Toen ik eind December weer eens ging makeup-shoppen voor m’n blog was er weer een 1+1 actie van Catrice bij Kruidvat en had ik twee mono oogschaduws meegenomen. Ik had erg veel positieve reacties gehoord en gelezen over deze mono oogschaduws en had toen meteen twee knallende kleuren meegenomen zoals o.a. deze fel oranje kleur.
Over de kleur zelf heb ik niets te klagen, een erg mooi kleurtje voor een shoot of voor Koninginnedag. De kleur zelf bevat een erg fijne tot bijna geen shimmer maar dit is zeker niet erg. De pigmentatie is echt super goed, zeker gezien de prijs die ik voor deze oogschaduw betaald heb, namelijk nog geen €3,00!
De verpakking vind ik er ook erg leuk uit zien, vierkant en compleet transparant, je ziet dus meteen welke kleur je in je handen hebt wat ik erg fijn en snel vind werken. Ook vind ik dat de pans er erg makkelijk uit te halen zijn wil je je mono’s in een palette steken. Over het algemeen doe je erg lang met deze mono aangezien je door de goede pigmentatie niet erg veel product nodig hebt.
 Deze swatch foto doet de pigmentatie niet helemaal goed lijken, in het echt is hij nog feller!

Zeker een oogschaduw om aan te raden als je nog een goede dekkende oranje zoekt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice mono eyeshadow: 320 Dalai Drama.”

  1. Wow, das echt heel erg fel! Tis dat ik niet van oranje hou, anders wou ik hem wel halen!

  2. Ik heb deze ook! Hij is echt goed vrijwel in elke look te combineren. En natuuuurlijk voor de Koninginnedag :D

  3. Inderdaad een knaller;) Altijd leuk die acties bij de kruidvat. Zou zelf niet zo snel voor oranje gaan omdat het mij niet staat maar ziet er heel goed uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//