Kruidvat Body Fruit: Mango & Papaya body butter en scrub.

Gisteren was ik op mijn vrije dagje even snel snel de stad ingegaan omdat ik afgelopen maandag had gezien dat alles van deze body fruit lijn maar €1,50 kostte. En aangezien ik toch nog een lekkere bodybutter voor mijn droge onderbenen wilde kwam dit erg goed van pas.
Laten we beginnen met de body butter zelf. Ten eerste moet ik dit echt even zeggen: deze geur is echt heerlijk, bijna hemels gewoon. De butter zelf heeft een ietwat oranje kleur maar dit zie je niet terug als je de butter goed uitgewreven hebt. De textuur is erg dik en creamy maar smeerd wel goed uit en laat geen extreem vettig laagje achter op je huid. De butter trekt ook redelijk snel in en je kunt je dus als het ware gewoon aankleden na gebruik, zonder dat er butter aan de binnenkant van je kleding komt.

De scrub vind ik daarentegen ietsjes minder, ook vergeleken bij de andere twee geuren valt deze wel tegen. Over de geur zelf heb ik niets te klagen, hij ruikt wel wat sterker dan de butter maar dit is voor mij persoonlijk geen probleem aangezien de geur van de scrub niet erg lang op je huid blijft hangen na gebruik. De textuur vind ik aan de ene kant wel wat aparts hebben. Het is namelijk erg kleverig/plakkerig en daardoor erg dik en is ietwat stroperig. Ook doordat het redelijk dik is merk je niet erg veel van de scrubdeeltjes die er inzitten. Ook vind ik dat er niet erg veel scrubdeeltjes in zitten in het algemeen vergeleken bij de andere twee geuren uit dezelfde lijn. Afgezien van deze mindere punten maakt de scrub je huid wel lekker zacht en in combinatie met de butter wordt je huid goed gevoed.

Al met al zijn het twee fijne producten en de body butter is zeker een favoriet. Wel is deze geur mijn minst favoriete van de 3 maar voor die €1.50 die ik voor elk betaald heb vind ik het zeker okay!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Kruidvat Body Fruit: Mango & Papaya body butter en scrub.”

 1. Ik ben ook niet zo gek van de geur van deze butter, ik heb van deze geur het masker. Dit masker past het best bij mijn haar.

  De butter heb ik in de roze variant, die geur vind ik weer wel heel lekker!

 2. Ik zou zeker de andere geurtjes ook is even gaan uitproberen. Die zijn heerlijk. :D

 3. Ik heb net die met kokos gekocht, nog niet geprobeerd maar lijkt me superlekker!

 4. @Kimberley ik heb ze ook alle 3 gekocht ^^ en al stiekem getest (a)

  @Lieke die kokos is echt mijn favoriet van de 3!

 5. Ooh, die body butter lijkt me lekker! Ik weet niet zeker of ik die geur lekker vind, maar zo niet, geef ik het gewoon aan mijn mams, die houdt van mango geuren ;)

 6. Wow, 1,50€? Goedkoop zeg! Ik heb ze al zien staan, misschien ga ik wel die body butter kopen! Ik hou van body butter!

 7. Ik ga binnenkort nog wat producten van deze lijn aanschaffen! Heb nu de bodybutter in cranbarry nog iets maar hij ruikt echt heerlijk!

 8. Ik ga overmorgen in mijn dorp ook een van de drie body butters kopen maar ik twijfel heel erg tussen de oranje en de roze/paarse. Welke geur is volgens jullie de lekkerste?

  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//