Sleek Ultra Matts V1 Palette (Brights).

Vorige maand kreeg ik mijn vakantiegeld binnen en man wat was ik daar blij mee na die slopende en financieel moeilijke weken toen Roy in en uit het ziekenhuis vloog. Ik vond, ook omdat ik mijn HBO diploma behaald had, dat ik mezelf wel eens ff lekker mocht trakteren op wat nieuwe goodies. Ik had al eerder mijn oog laten vallen op dit palette en toen ik op Boozyshop.nl al wat China Glaze lakjes in m’n mandje gegooid had, kon ik het niet laten dit prachtige matte Sleek palette er bij te nemen.

Als eerste wat snelle maar belangrijke informatie; Het palette kosste me zo’n €8,50 en bevat 12 super mooie felle matte kleuren, een grote en handige spiegel en een dubbelzijdige applicator.

Dan de kleuren zelf die zoals gewoonlijk weer erg leuke en vooral originele namen hebben gekregen. Chill is een licht blauwe tint die elke look kan oplichten ondanks dat er geen shimmer in zit. Deze kleur geeft me een soort van vakantiegevoel, vraag me niet waarom maar het doet me denken aan Hawaii en stranden. Pout is 1 van de 2 roze tinten in dit palette maar is net iets donkerder dan Pucker waar ik zo nog op terug kom. Sugarlite is denk ik toch wel mijn favoriete kleur uit dit palette; een prachtige royal paarse tint die mooi staat bij elke huids- en oogkleur. Dan Dragonfly, leuke naam en een mooie donkergroene bosachtige kleur. Pucker, weer een roze tint maar iets lichter en ietsjes meer draagbaar dan Pout. Als laatste van het bovenste rijtje hebben we Bamm! Wat ook echt een BAM in your face knalgele kleur is. Deze tint kan een look echt opvrolijken!

Het onderste rijtje; Cricket, een grasgroene of meer sprinkhaan groene tint. Bolt is een diepblauwe en ietwat donkere tint die perfect is voor een matte smokey eye. Strike, tsja het is jammer dat we er uit liggen met het EK want dit is de perfecte fel oranje hup Holland hup kleur. Gelukkig is oranje een hippe kleur deze zomer dus gebruiken doe ik het zeker wel. Als laatste 3 kleuren die wat minder heftig zijn en goed te combineren met alle felle tinten. Floss is een lieve baby roze tint die ik persoonlijk erg mooi vind als inner corner kleurtje. Crete is een lichtgrijze tint, erg mooi als blendkleur in de crease. En als laatste Pow! Een creme witte tint, perfect als highlight maar ook handig om de felle kleuren mooi mee te blenden.

De pigmentatie van de kleuren is over het algemeen goed, wel zijn er een aantal kleurtjes die je wat meer in kleur moet opbouwen maar dat vind ik zelf geen ramp. Op die manier kun je meer met het palette doen tijdens het maken van je looks!

Al met al, me likey en misschien dat ik de donkere matte variant binnenkort ook bestel!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Sleek Ultra Matts V1 Palette (Brights).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//