Sleek Curacao Palette.

Een van de dingen die ik super graag voor mijn verjaardag wilde was dit palette van Sleek. Eindelijk had ik ‘m dan, het Curacao palette!

Het palette bevat 12 super mooie gepigmenteerde felle tinten die perfect zijn voor elk seizoen of feestje. Er zitten matte, shimmer en metallic finishes tussen. Alle kleuren hebben een ontzetten zachte structuur die snel en fijn aanbrengt.

Mijn favoriete en meest gebruikte kleuren uit dit palette zijn zonder twijfel Martini, Screwdriver, Singapore Sling en Green Iguana. Afgezien van mijn favoriete tinten zijn alle kleuren in dit palette eigenlijk wel favoriet maar hebben sommige net een andere soort finish.

Het palette kost rond de €8,00 als ik het goed heb en gaat ongeveer een jaar lang goed mee mits je er met schone kwasten of vingers in gaat. Al met al, ik ben nog steeds erg blij met dit verjaardagscadeau! *thanks Alexa!*

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Sleek Curacao Palette.”

 1. Ik vind deze echt prachtig! Ik wil hem al zo lang, maar het online bestellen houdt me tegen

 2. deze heb ik ook! er zitten echt mooie kleuren in maar ik gebruik ze echt nooit ;$

 3. vind het zo'n mooi palette! heb hem zelf ook en het is echt een van mijn favorieten. voor mezelf niet iets wat ik zo overdag gewoon zou dragen, maar zo leuk om gewoon mee te spelen!

 4. Hele mooie kleuren! Ik heb een tijdje getwijfeld of ik het zou kopen maar het uiteindelijk niet gedaan. Ik gebruik nauwelijks kleuren in mijn ooglooks (meestal met grijstinten of nude looks) en dan blijft het toch maar liggen.

 5. Suupermooi palette! De kleurtjes zijn zo lekker vrolijk :)
  I like your blog, ik volg je!
  x

 6. Ik kom zelf uit Curacao, dus ben super blij met dit palette! Had hem gelijk gekocht toen ie uitkwam, hij is mooi en ook nog heel gepigmenteerd ;)

  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//