TAG: The Versatile Blogger Award.

Ola lieve lezers!

Gisteren werd ik weer eens getagged en dit keer door Maestra van parokeets.com met de Versatile Blogger Award! Thankies <3

De regeltjes zijn als volgt;
– Bedank degene waar je de award van hebt gekregen *check!*
– Vertel 7 (interessante) feitjes over jezelf.
– Tag 15 van jouw favoriete bloggers met dezelfde award.

Mijn 7 feitjes op een rij:
– Ik draag een bril. Niet 24/7 maar wel als ik aan het werk ben of op de fiets zit etc. etc. Mensen denken vaak dat als je een keer je bril niet op hebt, dat je dan meteen blind bent. Zo is het in mijn geval helemaal niet, ik heb maar een kleine sterkte (-1) aangezien ik in de verte wat minder goed zie. Ik hoef mijn bril ook niet altijd op en vooral thuis draag ik ‘m dan ook amper.
– Ik doe al modellenwerk en fotografie sinds mijn 15e *ik ben nu 21 btw*.
– Ik heb 4 oudere broers… 4 ja; mijn ouders gingen volgens mij gewoon door totdat ze een dochter kregen!

– Op dit moment ben ik halfverwege mijn laatste jaar HBO maatschappelijk werk en dienstverlening en ik hoop op 10 juli mijn diploma in handen te hebben!

– Ik ben gek op roze, glitters en kittehs :3
– Roy (manlief) en ik zijn al samen sinds 6 februari 2005 en we zijn sinds koninginnedag 2011 verloofd. Een echte diamanten verlovingsring komt er nog aan maar daar moeten we nog fftjes voor sparen… Net als dat we nog een tijd moeten sparen voor de jurk, taart, feest etc etc….
– Ik ben schoen- en nagellak verslaafd maar dat was denk ik wel al pretty obvious!

En nu is het tijd om 15 van mijn favoriete bloggers te taggen *zucht*. Dit is altijd het minst leuke deel van awards als deze omdat ik er altijd veel meer dan 15 wil taggen. Daarom ga ik een beetje afwijken van de regels en deze Award Tag open gooien voor wie hem dan ook maar wil doen, geven of wat dan ook!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “TAG: The Versatile Blogger Award.”

  1. Wat een leuke tag! Leuke feiten heb je opgeschreven.. Ik wist noet dat je verloofd was? Wat super leuk, gefeliciteerd! Vertel mij wat, heel wat moeten we sparen, gosh!

  2. heel leuk om te lezen!
    ben zelf ook getagt, ga heb binnekort ook posten eerst nog de laatste dingen bedenken :P

  3. Wat leuk om te lezen. Pfoe, 4 broers…ik heb mijn handen al vol aan één broertje :P

  4. Leuke feitjes, en wat die bril betreft zou ik je maar niet teveel zorgen maken, mensen hebben altijd wat te denken. Ikzelf ben slechtziend en heb een zicht van 5% en ik draag geen bril, omdat er geen enkele helpt. Als je mensen vertelt dat je slecht ziet maar geen bril of lenzen draagt kijken ze je aan, maar als je dan nog zegt dat je met beide ogen samen 5% ziet zeggen ze heel vaak 'oh, dan ben je dus bijna blin'. Nou….. zou zou ik het dus niet willen noemen :) Kortom, iedereen weet 't altijd beter :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//