Q&A: Vraag Maar Raak!

Ola lieve lezers!

Ik vond het na ruim een jaar mijn blog te hebben wel eens tijd om een Question & Answer artikel te maken waarin jullie je vragen aan mij mogen achterlaten die ik later (waarschijnlijk in een filmpje) zal beantwoorden. Op die manier leren jullie wat meer over de persoon achter femketje.nl… eigenlijk leer je dan femketje.nl helemaal kennen want tja, femketje is wie ik ben, of in ieder geval deel van mij ^^ *blabbertalk*

Dus ga jullie gang, vraag wat je wilt weten en dan zien jullie binnenkort een filmpje/artikel waarin ik de vragen beantwoord!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Q&A: Vraag Maar Raak!”

 1. – Wat heb je vroeger voor niveau gedaan op de middelbare school?
  – Hoeveel nagellakjes heb je?
  – Wat is je favoriete make-up product?

 2. -waar geloof je in?
  -doe je aan een sport?
  -heb je nog een lekker & gezond tussendoortje (of maaltijd)die je eigenlijk moet delen? niet echt een vraag over jou maar oké, dan weet ik jouw lievelingseten ofzo, verzin dat maar er bij:) Want ik kom niet zo vaak diy of eetgerechten op jouw site tegen. Het is natuurlijk ook een beautysite maar toch lijkt het me wel leuk. (innerbeauty(eten) & versierbeauty!(diy, als in je kan je huis er mee versieren))

 3. -wat wil je gaan doen als je afgestudeert bent? (wat voor werk je met je studie kunt doen, wil je nog verder doorstuderen etc.)

 4. -Heb je tips voor een mooi, zwart lijntje bij de waterlijn? Mijn oogpotlood vervaagt zo snel.
  -Wat zijn je hobby's?
  -Verf je je haar wel eens? Waarom wel/niet? =)

 5. Met wat voor camera maak je de foto's van je shoots?
  En ik ben ook zo benieuwd wanneer je nou gaat trouwen, haha.

  Liefs.

 6. waar moeten jongens aan voldoen voor jou?
  voldoet je vriend hier een beetje aan?
  hoe is hij, en wat doet hij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//