O.P.I. Princesses Rule!

Afgelopen herfstvakantie was ik met een aantal collega’s naar Rotterdam gegaan waar ik o.a. dit O.P.I. lakje kocht met korting. Normaal kosten deze lakjes zo’n 14 a 15 euro per stuk en ik had deze voor zo’n 11 euro gescoord.

Het lakje zelf is een erg sheer maar mooi lichtroze lakje met een berg shimmer in. Het lakje is erg sheer, zeker de eerste paar laagjes maar na een laagje of 4/5 heb je de lak aardig dekkend gekregen. Het is een perfect lakje als bijvoorbeeld basiskleur voor nail art of om een normaal wit of roze lakje net iets speciaals te geven.

Het potje zelf ligt lekker in de hand en over het kwastje zelf heb ik niets aan te merken. Een fijn lakje maar je moet er wel de 15 euro voor over hebben.

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “O.P.I. Princesses Rule!”

  1. Ohh pretty! Ik heb zelf al vaak getwijfeld of ik deze zou kopen, maar toch kocht ik m elke keer niet

  2. Mooie kleur =) Ik koop af en toe mijn O.P.I. lakjes bij de Sephora, vaak is daar wel korting =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//