Cowshed Lippy Cow Natural Lip Balm.

In de December Glossybox zat o.a. deze natuurlijke lipbalm. Deze lipbalm is een sample size met 5ml product.

De fullsize met 12ml kost normaal gesproken €9,50, best prijzig voor een lipbalm als deze. Het is een zachte licht gele balm die transparant op de lippen overkomt. De balm trekt snel in en daarom heb ik bij deze balm snel de neiging nog een extra laagje aan te brengen. Ook merk ik dat de balm sowieso niet erg lang blijft zitten.

De balm zelf heeft ook een erg aanwezige geur en smaak waar ik persoonlijk niet zo erg fan van ben. Het komt op mij een beetje kruidentuin-ish over en dat is net iets te puur natuur voor mij om langere tijd te proeven.

Deze lipbalm is zeker niet mijn favoriet maar wel een aanrader als je van natuurlijke producten houdt.

x femketje


Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Cowshed Lippy Cow Natural Lip Balm.”

  1. Dat is nogal een prijsje voor een lipbalm die niet lang blijft zitten. Ik vind het sowieso een beetje duur voor een lipbalm, maar dit maakt het allemaal nog duurder.

  2. Ik ben juist fan hiervan! Heerlijk smeerbaar en lekkere geur.. Ik had ook die glossybox!:) Verslafend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//