Sleek Aqua Collection Blush: Mirrored Pink.

Een weekje geleden kreeg ik deze awesome Sleek blush in mijn brievenbus aangezien ik deze op een andere beautyblog gewonnen had *lucky bastard, i know*. Zoals jullie weten ben ik gek op mijn twee andere Sleek blushes (rose gold en coral) en gebruik ik die niet alleen als blush maar ook als oogschaduw. Ik had eigenlijk geen twijfels over de kwaliteit van de blush maar was wel erg benieuwd of deze ook zo multifunctioneel zou zijn als mijn andere twee blushes.

DSC_2855 copy DSC_2856 copy DSC_2857 copyOh my doodles, dit is denk ik 1 van de mooiste blushes in mijn stash als ik alleen al naar de kleur kijk. Het is een berry roze, niet erg licht maar oh zo mooi, met gorgeous shimmer. De soort shimmer doet me een beetje aan rose gold denken maar is qua kleur toch wat anders. De glow die je van deze blush krijgt is zo mooi, je hebt gewoon geen highlighter meer nodig!

Op de foto’s met flits hieronder zie je pas echt goed de duochrome achtige finish, super pretty als je het mij vraagt. Ik vind deze blush zeker wel geschikt als oogschaduw, alleen moet je wel oppassen voor fallout omdat de blush super gepigmenteerd is en best zacht is qua structuur. Ook op de wangen heb je maar een mini beetje nodig en vaak is dat nog te veel. Goed en vooral veel blenden is een must maar dat heb ik voor deze prachtige tint zeker wel over.

sleekblushflashmirroredpinkbox sleekblushflashmirroredpinkDe prijs voor deze Limited Edition blush die 8gram product bevat, ligt zo rond de €5,50 en is op dit moment (als je geluk hebt) nog online te scoren!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Sleek Aqua Collection Blush: Mirrored Pink.”

  1. Nu ben ik toch echt benieuwd hoe die in een look staat op je gezicht! Blij dat het veilig en wel is aangekomen! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//