P2 Color Victim: 850 Wow, Wow, Wow!

Een tijdje terug had ik een awesome samengesteld make-up pakketje gehad waar o.a. dit mooie, en ook meteen mijn eerste, P2 Color Victim nagellakje zat in de kleur 850 Wow, Wow, Wow!. Ik was zo excited dat ook ik eindelijk eens een P2 lakje kon uitproberen! Ik heb er de 2.5 jaar dat ik blog (en ook daar voor) al zo veel positiefs over gehoord dat ik niet kon wachten het lakje te gebruiken.

DSC_2685 copy DSC_2686 copyEn oh my doodles, alle geruchten zijn waar: P2 lakjes lakken heavenly en streeploos en deze dekt daarnast al met 2 dunne laagjes. De lak is een mooie creamy peachy tint met glossy finish (my favourite!) en dit is zo’n perfect lente lakje wat je met veel andere tinten kunt combineren. Misschien is het een idee om deze lak eens in een watermarble design uit te proberen. Normaal zijn lakjes als deze altijd erg mooi in watermarbles door de goede pigmentatie. De lak chipt trouwens niet erg snel, helemaal niet wanneer je een goede base en topcoat gebruikt.

DSC_2684 p2Dit P2 lakje bevat 8ml lak wat ik een gemiddelde hoeveelheid vind voor een drogistmerk. Wat de precieze prijs is weer ik niet, wel weet ik dat ze in Duitsland te krijgen zijn en waarschijnlijk niet meer dan €2 per stuk zullen kosten. Aangezien ik in Zeeland woon is het voor mij een hele reis van een paar uur om naar Duitsland te gaan en eens goed los te gaan in een DM winkel. Hopelijk kunnen Roy en ik deze zomer eens een dagje die kant op met onze auto en hoogstwaarschijnlijk kom ik dan thuis met een lading P2 lakjes en andere leuke DM goodies!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “P2 Color Victim: 850 Wow, Wow, Wow!”

  1. Ik woon wel dicht bij Duitsland dus ik kan je even informeren ;). De color victim lakjes zijn geloof ik 1,59. De grotere variant ‘last forever’ 1,79. De speciale topcoats zijn allemaal 1,95. Ik vind P2 echt een leuk merk, ze updaten regelmatig de kleurtjes, hebben leuke LE’s en spelen echt snel in op trends! Ze hebben nu bijvoorbeeld ‘sand effect’ lakjes in zes tinten (in het vaste assortiment). Hiervoor hadden ze op die plaats crackle nagellak in zes tinten. Ik heb nu twaalf lakjes van de ‘color victim’ lijn en vijf effect topcoats en serieus: geen een kleur viel tegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//