Sinful Colors – Easy Going.

Gisteren en een keertje eerder hebben jullie dit lakje al kunnen zien in een NOTD artikel. Maar vandaag review ik hem dan eindelijk. Het heeft eventjes geduurd voordat ik aan dit artikel toe kwam gezien de drukte op mijn werk. Maar ik heb de lak wel al een keer of 5 gedragen sinds ik hem heb, en dat betekend een super heldere mening over de lak en dus ook een duidelijk artikel!

DSC_7799Ik kan denk ik wel zeggen dat deze lak mijn favoriet is van alle Sinful Colors lakjes die ik tot nu toe heb. Een gorgeous creamy nude lak, ietsjes peachy roze er in. De ideale nude tint voor mijn bleke huid.

De lak dekt met maar 2 dunne laagjes en bevat verder geen shimmer. Ook droogt de lak best snel, dik pluspunt voor de haastige dames onder ons. Hij blijft zo’n 6 dagen mooi zitten, zelfs zonder extra topcoat. 15ml voor 1,99 euro is ook een mooie bijkomstigheid. Ik kan niet anders dan laaiend enthousiast zijn over deze lak!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Sinful Colors – Easy Going.”

  1. Leuk kleurtje, ziet er goed uit! Ik heb toevallig vandaag mijn eerste sinful color nagellak gekocht in de kleur unicorn =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//