Catrice Metallure LE – Luminizing Bronzer.

Het is zomer dus bronzers kunnen weer volop gebruikt worden. Zo kwam Catrice met de nieuwe Metallure LE die ook een mooie zomerse bronzer bevat. Niet zomaar een bronzer, nee, een gorgeous luminizing bronzer in de kleur 01 Shimmer Shade.

DSC_7912DSC_7913De bronzer is perfect voor zelfs de meest bleke huidjes, mits je hem goed uit blend. A little goes a massive long way dus doe rustig aan en tik je kwast goed af voordat je er mee op je gezicht tekeer gaat ;) De bronzer is makkelijk op te bouwen en bevat daarnaast een gorgeous fijne shimmer die je een natural glow geeft. Geen discobal effect dus maar gewoon prettyness all over the place! Ook is de bronzer niet te oranje of terra cotta kleur dus matcht hij met net wat meer verschillende huidjes dan alleen die met een roze of juist gele ondertoon. Voor mij is hij in ieder geval echt perfecto op dit moment nu ik ietsjes gebruind ben door de zon.

De verpakking is trouwens iets hoger dan we normaal gewent zijn van Catrice. Dit komt omdat de bronzer gebold is aan de bovenkant, en dus aardig wat ruimte in de hoogte in beslag neemt. (maar dat is echt het laatste waar je mij over hoort klagen, i’m simply in love with this bronzer…)

DSC_7915

DSC_7929 copy small

Met een prijsje van 4,99 euro voor maar liefst 9 gram product is het een koopje!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Catrice Metallure LE – Luminizing Bronzer.”

  1. Fijn, ik heb nog nooit een bronzer gebruikt. Ja ben een laatbloeier!
    Maar goed ik stond te twijffelen, deze ga ik kopen.
    Vraagje,… Welke kwast gebruik jij!

  2. Mooie bronzer, hij staat je prachtig! Ik heb even staan twijfelen over deze maar heb toch 3 andere producten uit de collectie meegenomen
    x

  3. Hij staat je mooi maar ik koop hem zelf niet haha. Ik hou echt niet van shimmer of glitter bronzers, ik gebruik bronzer puur om te shapen. Mijn blush en highlighter gebruik ik veel liever voor een mooie glow :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//