Achter De Schermen Op Femketje.nl!

Ooit al willen weten wat ik allemaal gebruik om te bloggen? Lees dan vooral verder, kijk en huiver als jij degene was die me er een mailtje over heeft gestuurd ;)

Als eerste alle so called hardware: Mijn altijd betrouwbare maar oude NikonD70, HP Compaq laptop en mijn gsm Samsung Galaxy S3. Alles spreekt bij deze best wel voor zich, de camera om te fotograferen (looks, producten en nail art), mijn laptop om alles te bewerken en om de artikelen te typen, en mijn gsm waarmee ik film en ook aardig wat foto’s maak voor de Get To Know Femketje artikelen en IG.

d70Qua software gebruik ik vrij weinig voor mijn fotografie, alleen Adobe CS6 is erg geliefd hier in huize femketje. Hiermee maak ik de foto’s soms wat lichter, zeker op dagen dat het te bewolkt is om foto’s te maken maar het toch moet gebeuren, maar ook om mijn site link in de foto te proppen. Jammer genoeg zal zit altijd nodig blijven want ik zie alsnog vaak ongevraagd mijn foto’s terug bij andere sites.

Verder gebruik ik nog een aantal apps op mijn gsm zoals Instagram en Facebook, die voor een groot gedeelte gemengd persoonlijk en blog gerelateerd zijn. Verder gebruik ik voor mijn video’s het meest simpele programma ever: windows movie maker en gebruik ik video muziek uit de youtube music database. AMEN TO THAT! Simpel en effectief, wat wil je nog meer ;)

Evolution_of_the_Geek_by_zyrus86

Voor het grote onderhoud aan mijn site heb ik Roy, de uber internet geek die echt alles kan fixen of oplossen mocht er iets mis gaan. Ik zit er trouwens nu ik het er toch over heb, aan te denken of ik mijn layout zal veranderen. Aan de ene kant vind ik ‘m prima, gewoon lekker rustig en zonder gedoe zoals printjes en andere rommel, maar aan de andere kant heb ik deze layout al jaren en kan iets nieuws ook wel weer leuk zijn. We shall see, misschien kom ik wel met iets totaal anders binnenkort, als ik het zelf al zo kan maken als dat ik het in mijn hoofd heb. Ben echt een noob wat betreft layouts en al die dingen XD

Tot zover een snel overzichtje van alles wat ik achter de schermen van mijn blog gebruik. Niet erg onvoorspellend maar wel iets waar ik veel mailtjes over kreeg van verschillende lieve lezers. Mocht er toch nog iets anders zijn wat je graag wilt weten, laat het dan even hieronder achter in de comments!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Achter De Schermen Op Femketje.nl!”

  1. Heel leuk artikel om te lezen =D En handig voor andere bloggers om als tips te kunnen gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//