Catrice Camouflage Cream.

Concealers zijn meestal wel mijn beste vriendjes. Zeker op dagen wanneer ik geen full face make-up wil dragen maar er wel wat plekjes en dingetjes zijn die ik liever niet aan de buitenwereld tentoon stel. De laatste tijd valt het ontzettend mee, maar mijn huid is het afgelopen jaar erg onstuimig en onvoorspelbaar lijp geweest met rare ontstekingen en andere face demons. Iets wat gewone liquid concealers waar ik normaal altijd naar grijp, niet goed aan kunnen qua dekking en long lasting-ness gedurende de dag.

20140804_211206

20140804_211214

Ik had al best veel goeds gelezen over deze Catrice camouflage cream concealer, maar elke keer dat ik er naar op zoek was, was de lichtste tint (die ik zeker weten nodig had) uitverkocht. Maar een maandje of 2 geleden had ik hem dan eindelijk te pakken. Ik heb dus de kleur 010 Ivory, en ik moet zeggen dat deze in de zomertijd voor mijn huid net nog licht genoeg is. In de winter zal hij misschien ietsje te donker zijn denk ik, maar ach.. voor nu is hij prima! Ook vond ik dat de concealer er in de verpakking veel te donker uit zag, maar op de huid valt dat dus nog goed mee. Op de FOTD foto hieronder had ik alleen de concealer gebruikt, geen foundation of iets anders is meer nodig!

DSC_7696 copy small

A little goes a very long way gaat zeker op voor deze concealer. Hij is super goed dekkend en creamy genoeg om zelfs de grootste face demons te bedekken zonder super cakey effect, en hij accentueerd gelukkig geen velletjes of bultjes. Ik moet zeggen dat deze concealer bijna mijn favoriete liquid concealer van NYX overtreft. Qua dekking is hij echt PERFECT! Over grote delen van je gezicht zou ik ‘m niet gebruiken, daar is hij wat te creamy voor, maar voor kleine plekjes en bijvoorbeeld onder de ogen is hij ideaal. Zelf moet ik hem wel een beetje afpoederen met een transparante poeder, maar als je een drogere huid hebt hoeft dit niet perse.

Dit alles voor 2,99 per potje, scoren die handel!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Catrice Camouflage Cream.”

  1. Ik heb deze ook en het is mijn favoriet! Hij bedekt je onzuiverheden of rode plekjes gewoon prima. Wel vind ik hem soms wat dik waarvoor je hem niet goed kunt uitblenden, maar het ligt er ook meer aan hoe je het uitsmeert denk ik.

    Leuk artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//