Shoplog – Xmas Shopping!

Ola cutie-pies en lieve lezers!

Ondanks dat mijn schema zowat uit elkaar barst van drukheid had ik afgelopen vrijdag 1 uurtje over om te shoppen voor een kerstoutfit. Nee, ik had eigenlijk niet echt iets nieuws nodig maar omdat het toch wel een beetje traditie is, heb ik alsnog een nieuwe outfit gescoord met dikke sale korting.

pic20131222134843 copyOp mijn werk was de sale begin van de week begonnen en daar heb ik 2 tanktops en een leer-achtig jasje gescoord met awesome gouden en zilveren studs en spikes. Dat jasje schreeuwde mijn naam al vanaf oktober toen ik er net ging werken, en eindelijk heb ik hem voor de helft van de prijs gescoord! Hij kostte fullprice namelijk €70 en dat was net te hoog voor maar 1 artikel in mijn budget. €35 vond ik een wat meer schappelijke prijs ^^ De tanktops hebben me maar €5 per stuk gekost.

Bij C&A scoorde ik voor Roy nog een blauwe sweater *maar die zit al in de was dus die is in dit artikel niet te zien* die uiteindelijk zo’n €7 kostte met dubbele kortingen die er die dag waren. Voor mezelf heb ik een aller eerste ruitjes blouse gescoord, ook met enorm dikke korting voor zo’n €4. Mijn xmas outfit is compleet want ik ga voor een tanktopje, de ruitjesblouse en een simpele jeans, wopppa lekker simpel maar toch kerstig dit jaar.

pic20131222135603 copyOok scoorde ik bij het Kruidvat waar ik elke week wel een keer random naar binnen loop de drie mono oogschaduws uit de beauty beats LE voor maar €1 per stuk. Ook de blush uit diezelfde collectie scoorde ik voor maar €1! Eerst was ik van plan niks te scoren van de collectie maar uiteindelijk heb ik alles dus met mooie kleine prijsjes gekocht :3

Wat zijn jullie laatste aankopen geweest?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Shoplog – Xmas Shopping!”

  1. Super leuke kleding heb je gekocht, vooral het jasje is gaaf.
    Het laatste wat ik gekocht heb is een kerst jurkje voor mijn oudste kleindochter.

  2. De bikerjas is echt om verliefd op te worden. Sowieso houd ik van dat soort jackets. Oh, nice aankopen heb je ook nog eens gedaan bij de Kruidvat. Looks good! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//