Essie – Leading Lady.

Het is al een oud lakje maar oh my doodles, wat is het een beauty deze Essie in de kleur Leading Lady. Zelf had ik ‘m tot een maandje geleden nog niet, maar waarom heb ik deze niet eerder gescoord? Gelukkig was 1 van mijn vriendinnetjes zo lief om me deze lak te geven voor mijn belated bday party en kan ik hem met trots toevoegen aan mijn stash.

DSC_5494 copyEssie is voor mij op zich al een erg fijn merk met mooie lakjes van prima kwaliteit. Leading Lady is echt HET perfecte lakje voor de kerstdagen door de mooie diepe rode tint en prachtige rode glitters. Glitter and glamour deze kerst want ik ga deze lak sowieso eerste kerstdag dragen. De lak zelf dekt met zo’n 2 a 3 laagjes wat een ietwat lange droogtijd veroorzaakt maar dat heb ik er wel voor over. Geduld is een schone zaak en schoon is dit lakje zeker.

Het lakje bevat 13,5ml lak en is nu met dikke korting te scoren vanaf maar 2,50 per potje!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Essie – Leading Lady.”

  1. Wat een mooie lak, zeker voor de feestdagen! Ik heb Leading Lady ook, maar draag hem jammer genoeg niet zo veel. Zou ik eigenlijk veel meer moeten doen.

  2. dit lakje staat volgens mij op nummer 1 op mijn essie wishlist!! dus dat zegt wat ;)
    vorig jaar had ik hem bijna besteld maar heb hem nog steeds niet…
    IK MOET HEM OOIT NOG HEBBEN!! haha
    XOXO esmee

    1. Een tijdje geleden waren deze in de aanbieding bij de Big Bazar, bij sommige vestigingen zijn ze nog te verkrijgen :) Het is inderdaad een prachtig lakje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//