Liefde Is Gemis.

Missen en gemis van iets of iemand is waar ik de laatste tijd steeds weer tegen aan loop en waar ik veel over nadenk. Stiekem mis ik veel mensen maar ook hele simpele dingen of moment die ik eerst wel had en die ik nu niet meer of misschien wel nooit meer zal doen of hebben.

Iets wat ik de laatste tijd veel mis is mijn oude baan bij C&A. Okay, er zaten veel haken en ogen aan zoals het feit dat ik nooit wist hoeveel uur ik die ene week zou werken en of ik daar überhaupt mijn rekeningen wel van kon betalen. Ik was ook officieel ‘maar’ een weekendhulp die eigenlijk altijd ingezet kon worden, waar of wanneer dan ook. Maar ik was er super blij mee, en dat kwam vooral door het werkt zelf en mijn ontzettend lieve, leuke, grappige en gezellige (nu ex-)collega’s.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op mijn nieuwe vette fulltime baan, het is ontzettend leuk werk, heb veel uren en heb een aantal leuke nieuwe collega’s mogen leren kennen die mij een berg nieuwe dingen kunnen leren… Maar ik mis de leuke momenten van toen bij C&A. Ook al werk ik er pas 3 maanden niet meer, ik mis ze ontzettend. Gelukkig zijn ik en mijn 5 lieve vriendinnetjes/oudcollega’s nog super close en hebben we nog aardig vaak onze ‘film en freet avondjes’ en dagenlange conversaties in ons gezamenlijke facebook-gesprek. Ik mis ze gewoon om me heen op het werk en ik wou dat ik ze allemaal gewoon mee kon nemen naar mijn nieuwe baan.

Nieuwe dingen zijn eng omdat je iets wat zo vertrouwd voelt achter moet laten om te groeien, en vaak betekent het alleen maar dat je er na een tijdje achter komt hoe veel geluk je hebt gehad. Ik kan met recht zeggen dat ik ontzettend veel geluk heb gehad in een team te hebben gewerkt wat zo leuk en hecht was als C&A Vlissingen. Misschien komt het omdat ik ook de stad zelf los heb gelaten door te verhuizen naar een andere plaats, maar ik mis Vlissingen en het awesome C&A team daar.

Echte liefde is gemis. Ik weet het zeker.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Liefde Is Gemis.”

  1. Ik herken t wel, ik heb ook een nieuwe baan en woon in een nieuwe stad. alleen bij mij kwam dit door een nieuwe studie.x

  2. Echte liefde is inderdaad gemis. Je blijft het liefste in je vertrouwde wereldje dat wil ik het liefst ook. Gewoon bij de mensen die je lang kent en vertrouwd.

  3. Wat vervelend dat je ze zo mist! Maar dat betekend wel dat ze echt belangrijk zijn voor jou! Fijn dat je nog leuke gesprekken met ze hebt! :D

  4. Wat ben je toch een lieve schat <3 mis jou ook heel erg :( moet bijna huilen nu! Snel weer een avondje samen plannen!

  5. Iets wat ik geleerd heb doorheen de tijd is dat nieuw nooit blijvend is en dat alles constant verandert. Nieuw is daarom niet slecht, gewoon even alles op een rijtje zetten en tijd nemen.

  6. Mooi geschreven en heel herkenbaar! Ik ben nu bijna 3,5 jaar geleden afgestudeerd als juf, maar heb helaas maar een jaar als leerkracht kunnen werken waarnaar ik weer wegbezuinigd ben. Helaas weer terug in de horeca en damn, wat mis ik m’n oude werk!

  7. wel fijn dat je het zo naar je zin gehad hebt! en jammer dat je het mist =( wel leuk dat je nieuwe baan zo leuk is

  8. Heel mooi geschreven en erg herkenbaar! Het is wel normaal denk ik dat je je oude werk en collega’s erg kunt missen, ook al heb je het zo fijn met je nieuwe baan. Maar wel fijn dat je nog veel contact hebt met je vriendinnen van daar =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//