Shoplog – Shoes & Make-up.

DSC_1528Afgelopen donderdag (gisteren) was het zo ver, ik heb 2 dagen achter elkaar vrij en had zin om voor nieuwe schoenen te gaan kijken in Vlissingen. Geen zin om er lang over te doen of om samen met iemand anders te gaan, stapte ik in de auto. Ik ben een moeilijke als het op schoenen aan komt. Niet qua prijs of iets, juist de meest dure schoenen zitten bij mij vaak voor geen meter, maar ik heb erg smalle voeten en niet al te groot dus vaak zijn sneakers een no go. Maar bij vanHaren kwam ik ontzettend leuke sneakertjes tegen voor mooie prijsjes, iets waar mijn zuinige Zeeuwse hartje wel harder van gaat kloppen!

Niet alleen schoenen gingen mee naar huis, maar ook nog wat make-up goodies :D

DSC_1531Bij vanHaren kwam ik dus 2 nieuwe shoe-loves tegen, een paar in Vans vorm met awesome suede achtige panterprint. Like hello, dat schreeuwt Femke! Deze waren afgeprijsd naar maar €16,90 dus deze kon ik gewoonweg niet laten staan. Maar toen zag ik ook ineens het andere paar, zwart met floral print in een soort Nike style. Deze waren ook afgeprijsd naar €29,90 dus ook die kon ik niet weerstaan. Voor minder dan €50 zit ik dus de komende maanden weer safe wat schoeisel betreft. Voor iedereen die zich trouwens afvraagt hoe lang ik met een paar schoenen doe: FOREVER! Mijn vorige sneakertjes had ik geloof ik in augustus/september 2015 gekocht, ook voor 3 tientjes, en deze heb ik nu net pas weggegooid *ze vielen letterlijk uit elkaar and it was looking baaaad!*. Sowieso een half jaar lang loop ik gewoon op rete betaalbare schoenen die er ook nog eens cute uit zien :3 Ik heb beide paar schoenen in maat 39 meegenomen, ze vallen dus ietsjes kleiner dan normaal (mijn schoenmaat is normaal gesproken 38).

DSC_1529Qua make-up goodies heb ik simpelweg een aantal backups van mijn favoriete deo gescoord bij de op is op voordeelshop, deze waren 3 voor €6 dus dat is nog aardig te doen. Bij etos kocht ik 2 awesome kleurige lipsticks uit hun nieuwe assortiment (Candy Crush en Lucky Shot. Deze kosten normaal €3,99 per stuk maar toen ik ze kocht was er 20% korting op etos merk make-up, SCORE! Ook nam ik om uit te proberen de Miss Sporty So Clear poeder mee. Mijn oude vertrouwde Essence setting powder is bijna op, en deze leek me wel wat met mijn acne-prone huidje. Ik ben benieuwd! Deze koste geloof ik ook €3,99 en is een vaste poeder in de kleur 001 Translucent. Bij Hema kwam ik nog 2 mooie lakjes tegen, beide lekker glitterig en roze (€3,75 per stuk). Ook was ik toe aan een nieuwe brush cleaner en die van Hema werkt super fijn en kost maar €4,50.

Wat zijn jullie laatste aankopen geweest? :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Shoplog – Shoes & Make-up.”

  1. Leuke items heb je gekocht! De sneakers met de bloemenprint vind ik heel leuk en wat een geweldige felle kleuren lipsticks! Love it :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//