Shoplog: Promiss.nl

Vorige week had ik voor een budget van 60 euro wat leuke goodies geshopt op promiss.nl. De winkel zelf zit ook vlakbij in Middelburg maar ik heb er simpelweg nog niet de tijd voor gehad om eens binnen te lopen. Window-shoppen, dat doe ik wel dus ik wist van alle mooie stoffen en prints die ze daar verkopen als leuke tops en jurkjes.

DSC_6758

Als eerste scoorde ik een gorgeous mouwloze top met prachtige bloemenprint. Het heeft een waterval neklijn en valt verder heel flowy en los. Net wat ik zocht voor dit seizoen! Ik bestelde de top in maat 36, wat ik altijd draag, maar moet zeggen dat een maatje kleiner ook wel had gekunt. Alleen was maat 36 het kleinste wat er was. Gelukkig zit hij prima en is het niet veel te groot. Gewoon lekker flowy in een fijn stofje. De top kost 39,95.

DSC_6764 copy small DSC_6771 copy small

In de sale scoorde ik nog 2 andere items. Als eerste een vest wat was afgeprijsd van 100 euro naar een tientje! SCORE! Ook deze kocht ik in maat 36 en viel wat ruimer dan verwacht. Toch zit hij erg lekker. Het is een relaxt vestje wat ook nog eens perfect met de floral top gedragen kan worden op dagen dat het nog net wat te fris is om met blote armen over straat te gaan.

Als laatste kocht ik nog voor een tientje een groene top, ook weer met waterval neklijn wat over de gehele voorkant doorloopt. 3 kwart mouwen maken het een lente topje wat je ook makkelijk in de herfst zou kunnen dragen. Deze kostte origineel 20 euro dus 50% korting is ook niet mis.

DSC_6783 copy

Promiss heeft leuke kleding, that’s a fact! Ik ben super blij met mijn items en ga ze de komende weken veel dragen! Ik zou zeker even aanraden om tussen de sale te kijken, mocht je budget wat minder hoog zijn op dit moment ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Shoplog: Promiss.nl”

  1. leuke spulletjes. vooral het eerste shirtje. Ik heb toevallig ook 2 weken geleden voor t eerst daar besteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//