Mijn Favoriete Sieraden.

De laatste paar maanden heb ik vrij weinig sieraden gedragen. Dit kwam niet door dat ik niets leuks had, maar omdat ik het niet kon dragen op dagen dat ik werkte. Zelfs een horloge was een no go omdat ik overal achter blijf hangen. (denk aan kledinghangers, bepaalde stofjes van kleding etc. etc.) Toch probeer ik op vrije dagen lekker mijn eigen stijltje qua kleding en accessoires aan te houden, wat weer heeft geleid tot een aantal nieuwe favorieten!

09 mrt2Mijn 3 nieuwe Hema ringetjes die ik als setje kocht voor maar een paar euro. Ze zijn zo cute en klein en met zowat alles te combineren. Me likey!

01 feb2Kleine donkerpaarse knopjes die ik een hele tijd terug eens voor een euro bij Lucardi scoorde. Ik heb ze in 3 verschillende kleuren maar deze diepe donkerpaarse blijven favoriet, ook in de lente!

14 mrtDe awesome bijen ketting die ik een tijdje terug had gewonnen :3 Hij is echt BAM in your face maar i love it!

Welke sieraden dragen jullie graag/vaak?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Mijn Favoriete Sieraden.”

  1. Je bijenketting is zo pretty! Ik heb best wel veel sieraden maar ik draag ze niet vaak, maar meestal een horloge van eBay :)

  2. Die bijenketting is zo over de top dat ie gewoon terug leuk is! :D haha! Ik vind ‘m echt schitterend! :) Maar mijn favoriete item uit de collectie die je ons hier toont, zijn toch de Hema ringetjes, die zijn gewoon te schattig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//