Shoplog: Nieuwe & Oude Essence & Catrice Goodies!

Overal beginnen de nieuwe Essence en Catrice goodies weer binnen te druppelen en ook ik kon mezelf niet tegenhouden wat nieuws te kopen. Ik was eerder deze week in een klein Kruidvat filiaal waar ze jammer genoeg geen Catrice verkochten en alleen een mini Essence schap hadden, maar waar ik wel wat mooie lakjes en nog wat oogschaduw kwastjes in de sale heb kunnen scoren.

20140211_140956

De kwastjes die ik mee nam waren maar 1,00 per stuk! Ik nam een smokey eyes kwastje mee waar ik er al een aantal van heb, een een cute roze oogschaduw kwastje. Altijd fijn en handig die kwastjes van Essence!

De lakjes die ik mee nam waren 3 nail art special effect toppers (1,89 per stuk): 23 Million Dollar Baby, 22 Black Dress And White Tie en als laatste 21 Get The Party Started. De 2 colour&go lakjes kon ik ook echt niet laten staan voor 1,69 per stuk: 171 Galactic Glam en 182 Hello Rosy belandde in mijn winkelmandje. Die laatste is trouwens een liquid sand achtig lakje dus ben erg benieuwd naar het resultaat als ik deze straks ga swatchen.

BCimg_20140213_2

Gisteren was ik ook nog ff in een groter filiaal waar ze wel een Catrice schap hadden. Daar heb ik alle crushed crystal lakjes meegenomen die ik nog niet had voor 3,39 per stuk. Ook nam ik stiekem nog de 2 laatste nieuwe Essence nail art special effect toppers mee met feather effect. Ik kon ze toch niet zo zielig alleen achterlaten voor een prijsje van maar 1,89 per stuk. Verder scoorde ik ook nog 2 Catrice quad paletjes voor maar 1,00 per stuk, SCORE!

En, hebben jullie al wat van de nieuwe goodies gescoord?

Happy Valentine’s Day!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Shoplog: Nieuwe & Oude Essence & Catrice Goodies!”

  1. Erg leuk!!! Vooral de essence nagelakjes. Ik heb de niewste stash nog niet kunnen zien, maar daar gaat wel verandering in komen!

  2. wat een leuk shopblogje! ik ben benieuwd naar de swatshes van die nieuwe nagellakjes van Catrice! :)

  3. ik heb dezelfde colour&go lakken van essence gehaald als jij en 2 crushed crystals (roze en paars) en berry potter&plumbledore.

  4. Ik heb nog wat gescoord van de oude TE van Essence met die nagellakjes =) En verder al wat nieuwe blushes van Essence. Jammer dat ik de kwastjes tijdens de opruiming niet ben tegen gekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//