Shoplog: Mijn Kruidvat 1+1 Actie Nagel Goodies!

Ik zou eigenlijk niets kopen omdat mijn beautybudget al op was gegaan aan rekeningen. Totdat ik onverwachts nog wat geld vond in huis…. KATCHING! Ik kon dus ook niet anders dan weer mijn verslaving aan nagellak te voeden en lekker wat nieuwe lakjes te kopen tijdens de 1+1 actie deze week bij het Kruidvat.

20140503_114311

Als eerste kocht ik een paar nieuwe basecoats, ik kon mijn oude vertrouwde niet vinden dus ik denk dat deze uit het assortiment gehaald is :( Hopelijk is deze net zo fijn als de 24/7 base! Ik geloof dat deze normaal ook 1,89 per stuk kostte, nu had ik ze natuurlijk beide voor de prijs van 1. Ook kocht ik nog 2 colour&go lakjes, de namen weet ik zo snel even niet meer uit mijn hoofd maar je zult ze snel genoeg voorbij zien komen in een review hier op femketje.nl. De colour&go lakjes kostte me 1,69 bij elkaar. De Catrice LE lakjes hebben jullie al gereviewed gezien en ik kocht ook nog zo’n Essence nail candy lakje, in de meest witte kleur die ze hadden. Deze gaat er zeker weten pretty en french manicure uit zien over de gehele nagels met mijn lange tips :D Ik weet niet meer precies wat deze normaal kostte maar het is in ieder geval onder de 2 euro.

20140503_114502Als laatste scoorde ik nog 9 van de nieuwe Essence effect nail polishes. Een aantal heb ik laten staan omdat ik al lakjes in mijn stash had die er op leken. Van te voren heb ik alle swatches al online opgezocht om te zien of het wel echt iets vernieuwends zou zijn in mijn stash :) Deze lakjes kosten normaal gezien 1,99 per stuk!

En, hebben jullie nog iets gekocht tijdens deze actie-week?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

35 thoughts on “Shoplog: Mijn Kruidvat 1+1 Actie Nagel Goodies!”

 1. Ja, ik heb ook een paar spulletjes gekocht nl. 4 mascara’s van Essence, 4 lipglosjes van Essence, 2 nude paletjes van Essence en nog van Kruidvat eigenmerk 2x High shine top coat en 2x Hardener strong. Dat was het zo’n beetje, ga ik mijn kleindochters mee verrassen haha.
  Groetjes Irene.

 2. Wauw, je bent goed geslaagd! Ik heb zelf een paar make-upjes gescoord bij de 1+1 actie woensdagavond, maar ik heb me behoorlijk ingehouden want ik moet echt even sparen…Maar nu ik deze shoplog zie, is de verleiding groot om toch nog even bij de nagelspullen te gaan kijken haha :)

 3. Wauw, wat heb je veel leuke spulletjes gekocht! Nu baal ik er wel van dat ik niet ben gegaan, haha. Ben trouwens benieuwd naar je effect polishes!

 4. Helaas heb ik niks kunnen kopen omdat ik te laat achter die actie kwam, ik hoop dat er snel weer eentje komt ;””(

   1. Ja het is t/m 10 of 11 mei. Op ALLE nagelproducten!!!! En ik kon in de eerste kruidvat ook niet meer de 24/7 basecoat vinden en had ook die jij hebt gekocht aangeschaft bang dat ie uit het assortiment was! Maar vanmiddag bij een andere kruidvat heb ik ze toch weer gezien en maar 2 meegenomen. Dus geen idee of die uit het assortiment is/gaat. Zou jammer zijn. ;-)

 5. je mag toch maar 10 producten meenemen met deze actie?? dat lasik in ieder geval overal. en helaas kon ik niet die twee uurtjes dat de actie duurde :P

   1. ja ik las net idd dat het voor nagelproducten wel langer is!! helaas heb ik niet zoveel met nagelproducten omdat ik hele korte nagels heb :P

 6. mooie lakken..ik heb deze week niets gekocht bij kruidvat (vond ik heel knap van mezelf) de i’m trendy lak van colour &go is echt mooi!!

 7. Wat een leuke aankopen! Ik heb zelf ook wat lakjes en andere make-up kunnen scoren alleen vond ik het jammer dat de make-up niet echt goed was aangevuld. Ik was er al heel vroeg en vrijwel alles was al op :(

  Maar ja toch een paar dingetjes kunnen vinden!

 8. Ik heb me in kunnen houden en heb alleen het nodige gekocht! Basecoat en topcoat! (24/7 essence en de better then gelnails topcoat ook van essence. Best trots op mezelf! ;-)

 9. Wat een leuke goodies!
  In België heb ik gisteren de 24/7 base coat nog zien liggen in de winkel .
  Heb zelf ook de hardening nail base van essence gekocht .

 10. Wauw, weer lekker veel nagellak =D Ik heb het overgeslagen dit keer, heb nog errug veel nagellak die maar eens opgemaakt moet worden :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//