Shoplog – Make-up & Helix Piercings.

femketje helix piercing

Niet veel van jullie zullen denk ik weten dat ik onder de piercings heb gezeten. Van neuspiercing tot 3 helix piercings, ik was best wel covered in gaten toen ik tiener was (wat mijn vader en Roy *manlief* nooit zo cool vonden maar daar had ik schijt aan).

Afgelopen donderdag avond kwam ik laat thuis na het werk en hadden we nog tot laat gezellige visite. Daarna was het tijd om te gaan slapen en deed ik mijn sieraden van de dag uit. Voor de grap keek ik en voelde ik even aan de plek waar ik eerst 3 helix piercings had, en zag tot mijn verbazing dat deze nog aardig goed zichtbaar waren, zelfs na 6 jaar lang er geen piercing in te hebben gedragen. Ik probeerde er voor de lol een oorbel doorheen te prikken en zonder moeite ging het er door heen. Blijer dan dat kon je me niet maken op dat moment want ik zat er aan te denken om weer piercings te laten zetten op dezelfde plek. Gelukkig is dit dus gewoon niet eens nodig, scheelt weer geld, heel-tijd en pijn!

De happy camper die ik was ging ook meteen de dag daarna opzoek naar mijn oude piercings, maar kon deze niet meer vinden. Ik moest toch bij het KV zijn, en daar zag ik een berg leuke piercings hangen voor weinig geld. Ik nam er 4 mee. Ze zijn allemaal zilver (iets wat ikzelf het fijnste vind) en varieren qua prijs van โ‚ฌ5,95 tot โ‚ฌ9,95. Ik moet zeggen dat het wel weer ff strugglen was om het open ringetje met de pareltjes snel in te krijgen, vooral het vastschroeven van het pareltje was killing me omdat het zooooo damn klein was en mijn nagels te lang :’) 3rd world problems mensen…… De 2e met het muzieknootje zat er met een paar seconden in, super chill en nergens pijn of last van.

femketje freedom

Ook heb ik bij KV 2 Freedom make-up palettes meegenomen, het Studio To Go palette en het Black Arts palette. Er zitten vooral neutrale kleuren in om prachtige smokey looks mee te maken. Ik ga er zeker nog uitgebreid mee spelen, looks mee maken en natuurlijk reviews over schrijven. Elk palette kostte โ‚ฌ14,95. Ik zag ook dat ze nog het Pro Creme & Highlight palette hadden waarin 2 baked highlighters zitten en 6 creamy highlighters. Deze kostte โ‚ฌ6,95 en afgezien van mijn haat-liefde verhouding met creamy producten durfde ik het wel aan om dit palette mee te nemen en met liefde te proberen.

Wat waren jullie laatste aankopen, en hebben jullie ook piercings (gehad)? Laat het weten in de comments, ben erg benieuwd! <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Shoplog – Make-up & Helix Piercings.”

  1. Leuke piercings! Ik heb er ook drie op die plek..naja hรกd. Eentje is dicht gegroeid. In de andere twee heb ik knopjes.

    1. Same here :D bij mij is de onderste van de 3 dicht gegaan, maar had ook het idee dat deze nooit helemaal lekker en goed was gezet!

  2. Ooh ja! Freedom bij Kruidvat nu he? Aangezien mijn no-buy policy nog aan de gang is, vermijd ik kv even :) Ben benieuwd naar je reviews!

  3. Ik vind je piercings echt heel gaaf! Ik wil zelf ook graag een helix piercing maar van m’n ouders moet ik wachten tot ik 18 ben.. maarJa duurt niet enorm lang meer.. en ik ben ook wel benieuw naar die freedom producten! ๐Ÿ˜‰

    1. Ik heb ze zelf laten zetten met een vriendin toen ik 14 was, mijn ouders waren er erg mellow onder :) Die hadden beide zoiets van ja wat verwacht je met 4 broers die onder de tattoos en piercings zitten, die fase waait wel weer over XD En dat gebeurde ook, tot afgelopen donderdag haha!

  4. Leuke aankopen en ik las al op je Facebook dat ie nog open was :-D Hoe gaaf! Ik heb zelf een neus ring gehad, deze begon te irriteren, mijn lichaam ‘stoot’ neppe dingen het liefste er gelijk uit. Dus nu draag ik soms een fake ring. Net als mijn helix fake ring. De kans op een bloemkooloor is groot bij mij.

  5. Dat zijn enorm gave piercings! Zelf wil ik ook wel een helix en nog een derde gaatje, maar dat moet ik doen als ik ouder ben omdat mijn vader het verschrikkelijk vind. Zelf heb ik 4 weken geleden een 2e gaatje laten zetten en daar had hij kennelijk moeite mee. Ik denk dat een derde nog wel net gaat omdat het van mijn moeder wel mag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//