18 thoughts on “Shoplog: Kruidvat NagelFestival.”

 1. Je hebt van de kruidvat eigenmerk ook zo’n dupe van sephora zo’n handing nagellakremover potje waar je je vinger in moet stoppen:)
  Die kost maar 2,49!

 2. oooh wat een mooie lakjes! Heb gelijk ook de swatches op internet gezien en daar vind ik ze veel mooier dan in de winkel!

 3. Heel erg leuke lakjes! Ik heb meteen al een paar namen genoteerd van lakjes die ik zelf nog wil kopen. Ik ben benieuwd naar de swatches. Zeker die van Essence zien er heel mooi uit. Ik heb die nog niet in mijn kruivat (zonder nailartschap) gezien dus waarschijnlijk komen ze uit dat extra schap.
  Ik moet dus dringend maar eens gaan kijken in een grotere Kruidvat.

  Fantastische actie ook. Ik wou dat Kruidvat België die actie ook eens bij ons hield. Ik denk dat ik helemaal zou los gaan ;-)

 4. Je hebt lekker gewinkeld en leuke kleuren gekocht. Je hebt verschillende lakjes gekocht die ik ook heb gekocht deze week en sommige had ik er al van en ze zijn echt mooi. Nr 13 shopping at bluemingsdale hadden ze hier niet meer en die zit er zo mooi uit, als ik die tegen kom dan koop ik die gelijk. Ben net als jij helemaal weg van blauwe lakjes. Veel plezier met swatchen :-)

 5. Mooie aankopen! Ik stuur zeker nog een vriendin naar de Kruidvat aan het vaste land, deze actie kan ik niet laten lopen!

 6. Ik vind jou stem echt zo fijn om naar te luisteren!
  Leuk filmpje en mooie spulletjes. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//