Shoplog; Kruidvat + Action Beauty & Home Goodies!

Tijd voor een shoplogje en ook dit keer was ik naar de action gegaan voor wat kekke beauty maar ook huis/tuin/keuken goodies. Ook was ik gisteravond heel even langs het kruidvat gegaan maar ben totaal niet los gegaan met de 1+1 make-up actie. Aangezien sinterklaas er voor mij alweer aan zit te komen en ik nogsteeds cadeaus en een surprise moest scoren en maken, had ik wat nieuwe knutseltroepjes nodig. Benieuwd wat ik allemaal voor mijn nieuwe huisje + wat basic andere dingen en DIY stuff gescoord heb, kijk dan snel verder!

20131121_161750 copyNatuurlijk ga ik de cadeaus niet laten zien, je weet maar nooit of degene die ik als lootje getrokken heb dit artikel leest! Wel liggen er een aantal dingen tussen waarmee ik de surprise ga maken zoals gekleurd papier en wat stiften. Qua basic home stuff was ik echt in need of wasknijpers. Ze hadden bij action trouwens super lekker ruikende geurkaarsen, heb er meteen 2 meegenomen. 1 in pot met deksel, de anderen is meer in een rond glaasje. De paarse waxinelichtjes ruiken trouwens ook echt divine!

20131121_162552 copyQua beauty stuff ben ik ook aardig goed geslaagd: ik heb 5 van de 6 nieuwe setjes nailstripers gevonden! Yeah buddy :3 Een nieuwe nagelknipper was ook nodig want de oude is met de verhuizing spoorloos gegaan. Die grote wattenschijven zijn trouwens echte aanraders, heb meteen twee pakjes meegenomen want die vliegen er echt doorheen like crazy. Als allerlaatste *naast de cadeautjes dan* nam ik twee nieuwe velletjes nagelstickers mee. Altijd leuk om een snelle en makkelijke mani mee te maken ^^

1452496_564150386986587_398943676_n copyBij kruidvat scoorde ik ook nog wat cadeautjes voor mijn secret sinterklaas maar ook nog een mooie liquid metal oogschaduw van catrice en maar liefst 5 1liter flessen van mijn all time favorite melk meisje douchemelk. Ik had een mooie deal met mijn voordeelkaart waarmee ik maar 1,50 per fles betaalde ipv 3,30! Ik mocht maximaal 6 flessen scoren maar de kruidvat waar ik was had alleen deze 5 die ik meteen allemaal mee nam.

20131120_223537 copyEn, hebben jullie nog nieuwe beauty of leuke home dingetjes gescoord de laatste tijd?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Shoplog; Kruidvat + Action Beauty & Home Goodies!”

    1. Hehe, die volgers gaan weer naar onder?
      De oogschaduw lijkt me heel fijn, moet ik nog altijd eens meenemen :-)

  1. Leuke dingen heb je gekocht, ik snap dat je de cadeautjes niet laat zien. Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd naar wat je dan gekocht hebt haha.

  2. Haha, de lady is weer goed geslaagd bij de Action hoor! Ik spotte de picture op insta.. SHOPLOG YAY! Love de nagellstickers, maar ook de oogschaduw van Catrice. :) So pretty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//