Shoplog 11/11; Metallics lijn Essence (+nog wat andere dingetjes).

Ja ik weet het, alweer een shoplog, maar zoals jullie weten was ik deze week al 7 keer naar verschillende Kruitvat filialen geweest in de hoop wat artikelen van de Metallics lijn van Essence te bemachtigen. *Is er eindelijk een keer een lijn waar ik echt iets van wil, ligt het pas in de winkel als de kortingsactie (2e halve prijs) bijna voorbij is*
In ieder geval lag het eindelijk in de schappen in de tweede Kruitvat waar ik vandaag binnenstapte. *na eerst half verdwaald rond te lopen als een verzopen kat op zoek naar de andere Kruitvat omdat stiekem de stad er toch iets anders uit ziet als het grauw, donker en regenachtig is en je per ongeluk een verkeerde straat in bent gelopen zonder het meteen door te hebben*
Sorry voor de ietwat wazige foto; door het slechte weer heb ik automatisch ook slecht natuurlijk licht.
Wat ik allemaal gekocht heb:
          De 5 Essence metallic lakjes waarvan er 4 reageren op magneten.
          Het bijhorende magneetje zelf (die ik nog niet heb uitgeprobeerd maar meteen een sterke andere magneet pakte).
          3 metallic lipsticks; goud, zilver en een donkere metaal kleur.
          3 jumbo eye pencils; zilver, koper en een donkere metaal kleur.
          Puntenslijpertje met een groot en klein gat (speciaal voor de jumbo pencils ^^).
          Marine blauw Essence lakje 65; midnight rocker.
          Catrice lakje 340; Run Forest Run!
          Essence mineral compact powder 02; soft beige.
Op zich was ik niet zo erg veel geld kwijt (ongeveer €24,00) aangezien ik dus nog in de kortingsactie zat waarbij de 2e maar de halve prijs kostte bij alle Metallics artikelen. Ik had in totaal bijna €7,00 korting daar op! Ik zou zeggen ren morgen nog even naar de Kruitvat om ook wat van deze Metallics lijn te kopen, de korting geld niet erg lang meer!
Ondanks het slechte weer heb ik toch nog even lekker make-up geshopped.
x femketje
PS: Van alle producten komen nog reviews!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Shoplog 11/11; Metallics lijn Essence (+nog wat andere dingetjes).”

  1. leuk allemaal!
    ik wil zeker dat Run Forest Run lakje van catrice nog! en de jumbo pencils van essence!
    ik ga vanavond even het centrum in..
    ik wil ook graag een palletje met oogschaduws en een gelliner hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//