Essence Magic Design mascara *en waterproof versie*.

Niet iedereen heeft meerdere mascara’s liggen die ook daadwerkelijk allemaal opgebruikt worden. Ikzelf heb ook niet erg veel mascara’s, hooguit een stuk of 8, waarvan ik weet dat ik er een aantal weg moet gooien *als ze funky gaan ruiken of over de datum zijn* die nog niet helemaal op zijn.
Toch kon ik een tijdje terug toen ik op shoppingspree ging in Middelburg, deze twee mascara’s van Essence niet laten liggen. Zeker niet voor de prijs want op beide mascara’s ging 50% korting af en kwamen ze op maar €1 per stuk!
De verpakking ziet er netjes uit, simpel maar chique, en is makkelijk mee te nemen in je handtas voor onderweg. De borsteltjes zijn redelijk lang maar niet te lang en hebben een normale rechte vorm. De borstelhaartjes zijn zacht en fijn om mee te werken als je de mascara aanbrengt. Soms zijn er wel eens mascara borsteltjes die wat hardere haartjes hebben (die wat moeilijker aanbrengen) en wat prikkend aanvoelen als het borsteltje tegen je waterlijn komt. Gelukkig is dat dus niet zo bij deze twee mascara’s. Het verschil qua verpakking van de mascara’s is dat de waterproof een blauwe dop heeft en blauwe tekst, de gewone mascara is helemaal zwart en heeft zilverkleurige tekst. Natuurlijk staat er ook op de mascara’s zelf nog of deze wel of niet waterproof is, voor het geval je niet weet welke kleur nu voor waterproof staat en welke niet.
De mascara zelf heeft een normale mascara geur, niet erg speciaal. Tijdens het aanbrengen merk ik wel dat deze wat snel klontert en je dus niet veel aan moet brengen. *Of je wil spinnenpootjes hebben, dat kan natuurlijk ook!* Wat je kunt doen als je wel (per ongeluk of expres) net iets te veel mascara heb opgedaan is er even met een wimperkammetje of oud schoon mascaraborsteltje door kammen om de klontjes uit je wimpers te halen.
 Klein voorbeeldje van de gewone Essence mascara, naderhand doorgekamd met een wimperkammetje.
De gewone mascara is makkelijk te verwijderen met water of je kunt je gebruikelijke make-up remover gebruiken. De waterproof mascara is het makkelijkst weg te halen met een speciale waterproof make-up remover (maar ook simpelweg met water en zeep krijg je het er af).
Mijn favoriet van deze twee is toch wel de waterproof versie aangezien deze de krul van je wimpers er steviger en langer in houdt als je je wimpers van te voren gekruld hebt.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//