EOTD 12/11.

Een nieuw onderwerp om korte artikeltjes over te schrijven zijn natuurlijk EOTD’s, FOTD’s en NOFD’s. *oftewel eye of the days, face of the days en nail of the days*. Om af en toe een extraatje toe te voegen aan m’n blog ga ik proberen om elke week 1 van de 3 te kiezen en er een artikeltje over te schrijven.
Vandaag is dus de eerste keer dat ik een EOTD ga laten zien.
De volgende producten zijn gebruikt: *eigenlijk niet erg veel!*
          Essence Metallics Jumbo Eye Pencil #01 Metal Battle.
          Da Curly Mascara, Extra Black.
En dat was het al…. Het oogpotlood heb ik eerst wat dik *tegen mijn wimperrand* aangebracht en het daarna met m’n vingers en een wattenstaafje wat gesmudged. Zo simpel is het!
Zoals sommige van jullie wel weten draag ik eigenlijk bijna nooit echt veel make-up. Als ik moet werken of naar school ga is dit meestal maar een beetje mascara in mijn bovenste wimpers en smeer ik gauw wat lipbalm op m’n lippen, zeker met het wat koudere weer. Voor shoots draag ik natuurlijk van alles en nog wat, maar gewoon door de weeks hou ik het easy breezy. Dit, om mijn huid wat rust te geven na bijvoorbeeld een shoot of een drukke stressy dag.
Don’t forget: wil je dat je ooglook een hele dag perfect blijft? Gebruik dan van te voren een oogschaduw basis of primer! Dit voorkomt dat de make-up in de lijntjes gaat zitten.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “EOTD 12/11.”

  1. ik heb van mezelf al erg lange en half donkere/half blonde wimpers, de uiteinden zijn blond ^^ dus je ziet pas hoe lang ze echt zijn met mascara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//