Catrice 110 Poison Me, Poison You.

Een paar maanden geleden alweer was ik samen met Roy gaan winkelen in Goes waar ze ook in de Kruitvat daar de Catrice schappen hebben. *hier in Vlissingen centrum hebben ze deze namelijk niet*  Ik heb toen samen met de 280 London’s Weather Forecast en nog een ander Catrice lakje deze metallic paarse lak gekocht.

Eerlijk gezegd hou ik wel van een mooie paarse lak. Het enige probleem is dat mooie paarse lakjes vaak lastig te vinden zijn of zijn ze zo duur dat je er stijl van achterover slaat in de winkel en je bankrekening van schrik steigert. Desalniettemin heb ik nu dus eindelijk de perfecte mooie paarse metallic lak gevonden waar ik verliefd op ben geworden. Vooral nu het weer wat kouder is buiten, is paars een mooie kleur om in het najaar te dragen en kun je het makkelijk combineren met andere paarse tinten, zwart en grijs.

Over het lakje heb ik niets te klagen. Hij dekt net als de grijze London’s Weather Forecast redelijk goed na 1 laagje en super goed na 2 laagjes. Wel zou ik, om je nagels te beschermen tegen verkleuren, een goede base coat van te voren aanbrengen, anders slaan je nagels naderhand wat geel uit. Ook zou ik, na de paarse lak te hebben aangebracht, een goede top coat gebruiken om je lak zo lang mogelijk netjes te houden zonder dat deze na een tijdje chipt.
Ook kost deze lak net als alle andere Catrice lakjes maar €2,49 en zijn ze verkrijgbaar in bijna alle Kruitvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Catrice 110 Poison Me, Poison You.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//