Shoot Voor Het Grote Mode Issue Van De LINDA.

Ola lieve lezers!

Sommigen van jullie wisten dit al maar ik ben, as we speak, in de auto op weg naar Amsterdam waar ik in een massive foto/opname studio een shoot heb voor het grote mode nummer van de LINDA. deze zomer.

Ik ben al eerder geïnterviewd en nu is het dus tijd voor de bijbehorende shoot :3 Ik zal waarschijnlijk wel wat foto’s tijdens de shoot zelf op facebook plaatsen… (en anders doet Roy dat wel!).

Ik ben echt super excited en hoop dat het lekker smooth verloopt! Zodra ik meer weet over wanneer de desbetreffende LINDA. in de schappen ligt zal ik dat natuurlijk asap hier plaatsen. Ik hoop btw wel de digitale fotobestanden te krijgen, in ieder geval van de foto’s die in het blad gebruikt gaan worden (zal waarschijnlijk wel zo zijn aangezien het gewoon professioneel verloopt etc.) zodat ik die foto’s aan m’n portfolio kan toevoegen.

Maar goed, ik begin te brabbelen XD

Wish me luck!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Shoot Voor Het Grote Mode Issue Van De LINDA.”

  1. Wel heel erg gaaf! Ik ben blij voor je =D Ik wens je veel succes en veel plezier =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//