Sale Tip: Essence Metal Glam Mono Eyeshadow – 03 Frosted Apple.

Als het goed is ligt het nieuwe assortiment zo langzaam aan wel weer in het nieuwe schap. Dat betekend dat alle oude goodies met mooie korting gescoord kunnen worden in de uitverkoopbakken! Zo scoorde ik laatst voor ongeveer een euro of anderhalf deze mooie Essence metal glam oogschaduw mono in de kleur 03 Frosted Apple.

DSC_7818DSC_7819

Het is echt een delightfull mooi licht roze met gouden shimmer oogschaduw met amazing goede pigmentatie. Ik moet zeggen dat ik ‘m vrij lastig te fotograferen vond toen ik de kleur op mijn hand swatchte, elke keer kreeg ik net niet die gorgeous shimmer optimaal op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar hieronder mijn beste poging ;)

DSC_7820 DSC_7821Hij is zoooo prettehhh :D Word er gewoon helemaal excited van! In real life is hij wel wat meer roze dan peachy, zodra hij uitgeblend is is het een gorgeous roze tint met mooie gouden shimmer!

Zelf vond ik de structuur erg fijn: het is een romige poeder, bijna alsof het een creamy product is maar dan in poedervorm. Gelukkig is het geen echt creamy product die in de lijntjes gaat zitten, deze schaduw blijft met een primer prima op zijn plek. Wel moet je een beetje oppassen voor fall out, ga dus niet al te die hard tekeer in die oogschaduw pan maar gebruik een beetje per keer. Uit ervaring kan ik vertellen dat anders alles onder de shimmers zit. Gelukkig blend hij wel erg mooi en makkelijk uit door de fijne zachte structuur.

DSC_7880 copy small

(van de look hierboven komt nog een FOTD online met meer foto’s. Over het bewegend ooglid heb ik deze gorgeous Essence oogschaduw aangebracht. A little goes a long way!)

Origineel kostte deze oogschaduw 2,59 euro, ik heb sowieso maar de helft van de prijs betaald. Ondanks dat deze kleur dus uit het assortiment gaat, raad ik aan om ‘m te scoren als je net als ik een sucker voor mooie rosegouden tinten als deze bent! Check eens in de uitverkoopbakken of hij er nog tussen ligt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Sale Tip: Essence Metal Glam Mono Eyeshadow – 03 Frosted Apple.”

    1. Dat heb ik ook inderdaad. Hij is prachtig de eerste (paar) keren, maar ik gebruik ‘m nu nooit meer omdat hij na de overspray lang zo mooi en goed niet is.

      Ik vind je look wel prachtig trouwens!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//