Sale Tip: Essence Long Lasting Lipstick – 10 Cotton Candy.

Met 50% korting wil ik nog wel eens een lipstick scoren en uitproberen. Echt een lipproduct lover ben ik niet, maar een knalkleur als deze kon ik niet voor de sale prijs van 1,20 euro laten liggen. Essence long lasting lipstick in de kleur 10 Cotton Candy gaat dus uit het vaste assortiment en maakt plaats met nog een andere tint voor nieuwe kleuren.

Deze beauty hebben jullie gisteren al kunnen bekijken in mijn FOTD artikel, waarbij ik eigenlijk de gehele look rondom de knallende lipstick kleur gemaakt had.

DSC_7846DSC_7847

Ik ben echt verliefd op deze lipstick, echt super girly roze, lekker creamy en een super mooie colour pay off en finish. Pure liefde voel ik, niet meer en niet minder :D Ik moet alleen wel zeggen dat ondanks dat de lipstick belooft long lasting te zijn, deze er eigenlijk vrij snel vanaf is, zeker wanneer je aan het eten bent. Super long lasting is deze mooierd dus niet, maar zeker wel de moeite waard om na vervagen weer even opnieuw aan te brengen!

De verpakking/huls vind ik wel erg nice overigens. Mooie simpele zwarte huls met een ringetje in de kleur van de lipstick zelf. Op de onderkant zit een stickertje met daarop de naam van de lipstick en in het product zelf zit het Essence logo gedrukt.

DSC_7861 copy small

DSC_7848Voor deze lage prijs zou ik ‘m niet voor mijn neus weg laten roven door andere sale-hunters! Normaal gesproken kosten lipsticks als deze 2,39 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Sale Tip: Essence Long Lasting Lipstick – 10 Cotton Candy.”

  1. Een gewaagde kleur ja! Ik wil ook nooit te veel geld uitgeven aan lipsticks. Alleen als ik zeker weet dat ik hem vaak ga dragen.

  2. Ik vind het gek dat deze het assortiment verlaat, hij leek me zo populair! :-)
    Echt een erg leuk kleurtje, staat je goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//