Catrice Metallure LE Nagellak!

Soms zit het me tegen maar erg vaak zit het me mee wat betreft het scoren van de nieuwe Catrice collecties. Ook bij de Metallure LE collectie kwam ik al snel aan mijn nagellak-trekken want gisterochtend scoorde ik de nieuwe 5 lakken alweer (en de bronzer en mascara/liner waarvan later nog reviews komen). De collectie bevat dus 5 mooie tinten, allemaal met een metallic achtige finish.

DSC_7893DSC_7896Als eerste een rode lak die me niet teleur heeft gesteld! 01 Alluring Red is een echte beauty, een mooie klassieke rode tint met fijne shimmer in wat de lak net wat meer uniek maakt. Ook dekt de lak netjes en snel met maar 2 laagjes en schijnen mijn natuurlijke tips niet meer door (dat heb ik namelijk ontzettend vaak bij gewone rode lakjes). Mijn favoriete lak uit de collectie is deze mooierd!

DSC_7903Een lak die me wel wat minder enthousiast maakte toen ik begon te lakken is 02 Alluring Pink. De lak leek zo veelbelovend in het potje maar zo sheer als een glas water op mijn nagels. Op de swatchfoto hierboven heb ik maar liefst 3 laagjes aangebracht, en nog steeds schijnen mijn tips door :( Dikke vette bummer, want de kleur is wel echt super pretty, girly framboos roze met een fijne shimmer.

DSC_790603 Metalight is een lak die echt veel mooier qua kleur uitpakte dan ik had verwacht. Het lijkt wel vloeibaar rose goud met een touch of brown! De lak dekt ook nog eens gorgeous met maar 2 laagjes en droogt ook aardig snel. Wel lakt ‘ie ietsjes streperig maar niet zo ernstig dat ik me er aan stoor. Hij is gewoon mooi, punt uit!

DSC_790804 Metallicious is een wat meer ongepoetst koperen kleurtje vergeleken bij 03 Metalight. Iets donkerder en koeler bruin. Ook deze lakt wat streperig maar dekt wel easy breazt met 2 dunne laagjes. Hij is erg draagbaar voor meerdere gelegenheden!

DSC_7910De laatste lak uit de collectie, 05 Metalfusion, vind ik een beetje mwah, standaard ofzo. Ik heb deze tint al vaker in metal achtige collecties, o.a. van Essence, voorbij zien komen. Een donkere antraciet metallic lak, weer met mooie shimmer en ietsjes streperig wanneer je lakt. Geen verkeerde lak, perfect als basiskleur voor nail art zelfs, maar ook geen spectaculair vernieuwende tint. Gewoon goed zoals hij is ;) Ook deze lak dekt snel met 1 a 2 laagjes.

De lakjes kosten 2,99 euro per stuk en bevatten zoals altijd 10ml lak. Ik vind de doppen trouwens wel erg leuk, weer eens wat anders dan de bijna altijd zwarte doppen met printje zoals we vaak bij LE’s zien. Good job Catrice!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Catrice Metallure LE Nagellak!”

  1. Metalic nagellak ben ik niet heel erg weg van, het wordt altijd zo streperig. De kleurtjes zijn daarentegen wel erg leuk, mooi voor de herfst! Jammer dat de roze zo sheet is, de rode is wel echt prachtig :-)

  2. Ik heb er vanmiddag ook naar staan kijken maar heb uiteindelijk alleen de bronzer en een oogschaduw meegenomen. De nagellakjes vond ik geen van alle leuk genoeg om mee te nemen en ik moet zetten dat als ik deze foto’s zie ik er ook geen spijt van heb, niet echt mijn ding :)

  3. Ik heb van de Mettalure collectie enkel één oogschaduw gekocht. Het is wel een prachtige LE vind ik! :-)

  4. Wauw, Alluring Red is mooi… Morgen even langs het Kruidvat om te zien of de collectie hier al in het schap staat!

  5. Ik was vorige week in Duitsland, zag ze staan, keek er naar en daar is het bij gebleven. Ik wilde eerst wat zien van de lakken.
    En ik ben een beetje Catrice fan af,… De rode neem ik wel in de opruimbak mee, hier blijft altijd alles liggen.

  6. Wauw, die rode lak doet me denken aan mijn favoriete lakje van de Etos. Helaas is die niet meer te koop. Dus de rode lak ga ik zeker kopen. En als ze matchen dan haal ik waarschijnlijk ook nog wel een back-up :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//