Saffron Glitter Eyeliners 1 & 11.

Jullie weten allemaal wel dat ik gek ben op een mooi gezette winged liner en van glitter ben ik ook zeker niet vies. Ik kwam laatst nog een paar andere kleuren glitterliner tegen bij de op = op shop hier in de buurt. Ik heb ruim een jaar geleden al een artikel geschreven over de eerste 6 kleuren die ik gescoord had maar tot mijn verbazing waren er nog 2 nieuwe kleuren bijgekomen. Wel is de prijs wat omhoog gegaan. Eerst kostten ze 3 voor €5 en nu 2 voor €5. Alsnog goed te betalen hoor, daar niet van, maar het was wel iets wat me opviel!

DSC_2083 copyLos van de al super betaalbare prijs vind ik ze ook gewoon erg goed en vooral fijn in gebruik. De eerste nieuwe kleur die ik scoorde was #1. Het is een puur zilveren glitterliner, zonder al te veel poespas dus. Deze glitterliner is erg leuk voor feestjes of andere leuke events en maakt je oogopslag nog net iets opvallender. De tweede kleur is #11, wat een roze glitterliner is met af en toe een verdwaald paars en blauw glittertje tussendoor. Deze staat ook erg feestelijk maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen evenveel van roze glitters houd als ik.

DSC_2085 copy DSC_2087 copyDe glitters in deze liner zelf zijn niet al te chunky maar vallen wel mooi op als je ze over een zwarte eyeliner draagt. Natuurlijk moet je deze liners niet op je waterlijn gebruiken, glitters in je oog doet serieus pijn! Wat ik verder erg fijn vind aan deze liners is dat ze goed gepigmenteerd zijn, oftewel er zitten veel glitters in waardoor je weinig product nodig hebt voor een mooi effect. Ook vind ik de applicator/kwastje er fijn werken en droogt de liner ook aardig snel (en de blanke basiskleur doorzichtig) op.

Zoek je nog iets om je looks mee op te pimpen dan raad ik je deze glitterliners zeker aan! Er zijn aardig wat verschillende kleuren dus voor ieder wat wils.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Saffron Glitter Eyeliners 1 & 11.”

  1. Erg mooi! Ik hou van glittereyeliner, haha. Over een zwarte eyeliner is het ook prachtig inderdaad. En deze zijn niet duur! :)

  2. Oeh, mooi! Ik houd van glitter eyeliner, deze zijn zeker lekker geprijsd, ondanks dat je er nu maar 2 voor 5€ krijgt :P

  3. Those are so pretty!! Ik hou van glitters, en dit staat inderdaad fantastisch over een zwarte liner. Kan een look helemaal afmaken.

  4. Leuke glitter eyeliners =D Klinkt misschien raar, maar heel soms doe ik die ook op mijn oogschaduw of een beetje in mijn wimpers, haha =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//