The Body Shop Parfum: Japanese Cherry Blossom.

Ook dit awesome parfum zat in de goodiebag die ik bij Sanne van wearefashion.nl gewonnen had. Het was echt een instant favourite want de geur is helemaal mijn smaak.

DSC_1929 copy Het flesje alleen al is super mooi om te zien, ik ben echt verliefd op de print die achterop het flesje staat. De parfum zelf heeft een erg licht roze tint die je niet terugziet op je kleding o.i.d. wanneer je het opsprayt. Het flesje heeft een normale maar fijne sprayer met een druk knopje. Ook wordt de parfum verstuifd wanneer je deze opdoet. Dat vind ik zelf altijd wel fijn, zo heb je minder product nodig per keer en doe je er dus langer mee! De geur zelf is hemels. Ik ben helemaal weg van deze zoete maar frisse cherry blossom geur. Zelf ben ik niet zo van de zware geuren maar deze is lekker fris en je ruikt het de hele dag door.

DSC_1930 copy

Het is een mooie grote flacon van 50ml die ik gekregen heb en na een beetje rondzoeken heb ik een schatting van de prijs kunnen maken. De prijs ligt zo rond de €20, lekker budget dus voor zo’n lekkere geur!

Al met al, ik heb er een nieuwe TBS parfum favoriet bij en deze komt mooi naast mijn andere TBS Love Etc.. Sun Kiss geurtje te staan.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “The Body Shop Parfum: Japanese Cherry Blossom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//