Rimmel Glam’Eyes Day 2 Night Mascara.

Naast een aantal favoriete Maybelline en Essence mascara’s is Rimmel een merk wat ik ook erg fijn vind als het gaat om mascara’s en oogpotloden. Ik had al lange tijd deze day 2 night mascara in mijn backup laadje liggen maar steeds kwam ik er niet toe om hem nu echt eens te openen, gebruiken en goed uit te testen. Mijn conclusies zijn als volgt;

De verpakking vind ik wel okay, het dubbele borsteltje in 1 systeem werkt goed en ik vind ook dat de doppen erg goed sluiten. Pas als je deze helemaal dicht draait voel je een soort klikje waardoor je zeker weet dat de mascara goed afgesloten is van lucht. De diepzwarte kleur van de mascara vind ik mooi en is goed gepigmenteerd.

De twee borsteltjes, tja, ik ben niet echt enthousiast over het resultaat wat ik krijg met de volume borstel, de dikste borstel dus. Deze maakt mijn wimpers wat plakkerig en klonterig waardoor ik al snel clumpy spinnepootwimpertjes heb. En als ik ergens allergisch voor ben qua mascara’s is dat wel spinnepoot wimpers als resultaat!

Het andere borsteltje, het dunnere lengte borsteltje vind ik daarentegen wel erg fijn en geeft met 2 dunne laagjes of 1 gewone laag ook een erg mooi gesepareerd en vooral natuurlijk effect, wat ik zelf mooier vind bij mijn wimpers.

De mascara vind ik over het algemeen dus wel goed, vooral de substantie en kleur e.d. is okay, alleen zou ik het dikke volume borsteltje skippen en gewoon het smalle lengte borsteltje gebruiken. Deze Rimmel mascara heeft me €12,99 gekost wat een prima prijsje is voor een drogisterij mascara. Toch zou ik deze mascara voor dat geld niet opnieuw kopen maar liever mijn op dit moment favoriete Essence mascara scoren!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op een Rituals pakket!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Rimmel Glam’Eyes Day 2 Night Mascara.”

  1. nee, ik denk niet dat dit een mascara voor mij is..
    op de eerste foto vind ik het effect nog wel mooi, maar met dat volume borsteltje niet..

  2. Jeetje, hij geeft inderdaad wel erg veel spinnenwimpers. Jammer want heel goedkoop vind ik hem eerlijk gezegd niet en ik vind het idee van 2 soorten mascara’s in 1 echt heel leuk!

  3. Jammer! Het idee is wel leuk, maar ik heb toch ook liever geen spinnepoten! Ik heb de Eyes Right mascara van Lush gekocht, test-tijd ! :)

  4. Dit is geen mascara die ik zou kopen voor dat geld met welk resultaat het geeft. Met het length borsteltje vind ik het nog wel gaan, maar met het volume borsteltje vind ik echt niks.

  5. Mh, de volumeborstel geeft inderdaad volume, dikke klonten enzo, maar de andere borstel werkt echt top. :p Misschien eerst 1 volume aanbrengen en dan de ander? Ik vind het sinds kort ook prettig om twee mascara’s te gebruiken deed ik echt nooit!

    1. nou dat had ik ook al geprobeerd om ze samen te gebruiken maar ook dat leidde tot aweful spinnepootjes >.< wel vind ik het fijn om eerst de length borstel te gebruiken met daarna de essence maximum definition mascara ^^ die separeerd als een malle!

  6. Oh God, I bought it and tried it too and I had the same problem! It’s nice to see that I’m not alone on this… I thought I must have been doing something wrong, but no =P it’s just the way the mascara works… bleh, won’t buy again!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//